پیمان محمدی پور در گفت وگو با خبرنگار لنگرخبر با اشاره به افتتاح برنامه کشوری پیشگیری از تنبلی چشم دریکی از پایگاه های دائمی این شهرستان اظهار کرد: یکی از اهداف اصلی بهزیستی پیشگیری از معلولیت است که با صرف کمترین هزینه و پیگیری، جلوی هزینه های مادی و روحی که به واسطه نابینایی بر جامعه و خانواده ها تحمیل می شود بگیرد که این کار در قالب طرح ملی پیشگیری از تنبلی چشم در کودکان انجام می شود.



وی با بیان اینکه طرح ملی پیشگیری از تنبلی چشم یک از برنامه های ماندگار سازمان بهزیستی است گفت: در حال حاضر تعداد ۳۳۰ نفر نابینا و کم بینا در  شهرستان لنگرود وجود دارد که بهزیستی با طرح ملی پیشگیری از تنبلی چشم به دنبال پیشگیری از اختلالات بینایی و کم بینایی در سطح جامعه است.



رئیس اداره بهزیستی لنگرود با بیان اینکه طرح ملی پیشگیری از تنبلی چشم کودکان از اول آبان آغاز و تا پایان آذرماه ادامه دارد گفت: این طرح ملی در 11 مرکز تحت پوشش بهزیستی اجرا می شود که کودکان 3 تا 6 سال در این مراکز موردسنجش بینایی قرار می گیرند.



محمدی پور با تأکید بر اینکه پیشگیری بهتر از درمان است افزود: مشکلات بینایی و تنبلی چشم فقط با انجام غربالگری قابل تشخیص و مداوا است که تشخیص آن جهت پیشگیری و درمان زودتر، در این طرح ملی انجام می شود.



وی با بیان اینکه طرح غربالگری تنبلی چشم در طول سال در ۱۱ پایگاه دائمی لنگرود انجام می شود تصریح کرد: در سال ۹۶ حدود ۴۰۰۰ نفر از کودکان ۳ تا ۶ سال مورد غربالگری بینایی قرارگرفته که از این تعداد ۱۱۰ نفر از کودکان به مراکز تخصصی ارجاع داده شدند و  تعداد ۷۳ نفر پس از معاینات پیشرفته به دلیل اختلال بینایی از خدمات بهزیستی بهره مند شدند.



رئیس اداره بهزیستی لنگرود با اشاره به اینکه بر طبق آخرین آمار دریافتی از شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود ۵۱۸۶ کودک در سنین ۳ تا ۶ سال در این شهرستان وجود دارند بیان کرد: پیش بینی می شود بااطلاع رسانی گسترده و با همکاری رسانه ها و کمک مهدهای کودک  بیش از ۹۰ درصد کودکان تحت پوشش برنامه پیشگیری از تنبلی چشم (آمبلیوپی) قرار بگیرند.



انتهای پیام/
همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان