به گزارش لنگرخبر، داود عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اجرای طرح سلامت نوروزی از ۲۰ اسفند ماه سال گذشته در استان گیلان، افزود: در طول اجرای این طرح ۱۱ هزار و ۴۱۷ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در استان گیلان انجام شده است. وی با بیان اینکه در این بازدیدها ۱۲ مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی شناسایی و پلمب شد، گفت: ۵۴ مرکز نیز به دلیل تخلفات انجام داده به مراجع قضائی معرفی شدند. عباسی در ادامه به اشاره به اینکه ۱۹ تن مواد غذایی تاریخ مصرف و غیربهداشتی نیز از این مراکز کشف و از چرخه مصرف خارج شد، گفت: با توجه به اهمیت سالم بودن آب آشامیدنی برای گردشگران و مسافران در این مدت ۵۰۰ مورد نمونه برداری نیز از مراکز آبرسانی استان گیلان انجام شده است. وی همچنین یادآور شد: ۸۷۹ مورد نمونه برداری از مواد غذایی نیز صورت گرفته است که این نمونه ها برای دریافت نتیجه به آزمایشگاه ارائه شده است. معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ادامه با بیان اینکه ۱۴۴ مورد بازدید از مراکز درمانی دولتی و خصوصی انجام شده است، تصریح کرد: ۹۶ مورد توسط کارشناسان ستادی و ۴۸ مورد نیز توسط معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی در سه شیفت صبح، عصر و شب انجام شد. وی ادامه داد: طرح سلامت نوروزی از ۲۰ اسفندماه سال گذشته آغاز و تا ۲۰ فروردین ماه امسال نیز ادامه دارد.
همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان