تولید بیش از 13500 تن گوشت مرغ در گیلان

۱۳۹۸/۰۵/۲۳ ۱۴:۲۱ چاپ کد خبر: 106792
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی لنگرخبر، علی درجانی امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به تولید بیش از سیزده هزار و ۵۰۰ تن تولید گوشت مرغ در ماه اظهار کرد: گیلان با متوسط ماهانه بیش از هشت میلیون قطعه جوجه ریزی نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه تا کنون بیش از ۳۷ میلیون قطعه جوجه ریزی نیمچه گوشتی انجام شده است، افزود: روزانه بیش از ۲۰۸ تن گوشت مرغ به تهران صادر می شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به جایگاه ویژه صنعت طیور و نقش بسیار مؤثر آن در تأمین پروتئین مورد نیاز جامعه تصریح کرد: استفاده از تمامی ظرفیت ها و نیز بهره گیری از دانش فنی متخصصان در ارتقای کمی و کیفی محصولات و افزایش بهره وری و کاهش هزینه های تولید نقش اساسی دارد.

انتهای پیام/

همرسانی کنید:
برچسب‎ها : صدا دانم نفع

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان