به گزارش لنگرخبر، رحیم حیدری گلرودباری ظهر امروز در جلسه مدیریت بحران در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان با بیان اینکه با کمترین امکانات و مدیریت درست و برنامه ریزی می توان خسارت ها را کاهش داد، اظهار کرد: بشریت از دیرباز با حوادث طبیعی درگیر بود و کشور ایران نیز با توجه به اقلیم آن از ۴۵ آسیب جهانی، حدود ۳۵ آسیب را در خود جای داده است.

فرماندار لنگرود با بیان اینکه انتظاری که از همه مدیران می رود همفکری و تعامل برای حداقل رساندن خسارت ها و آسیب ها است، گفت: بحران ها همیشه از پایین به بالا کنترل می شوند و این گونه نیست که در زمان بحران منتظر دستور بالادست بنشینیم و از دهیاری تا شهرداران باید در زمان بحران پای کار بوده و اقدام فوری کنند.

وی با بیان اینکه تقسیم کار در زمان بحران موجب جلوگیری از هدر رفت زمان و اتلاف نیروها می شود، تصریح کرد: در زمان بحران، نیروها باید دقیقاً حسب وظیفه ای که بر وی محول شده را انجام دهند و اگر هر اکیپ وظیفه خود را درست انجام دهد می توان بر بحران غلبه کرد.

حیدری با بیان اینکه دستگاه ها باید از هم اکنون موقعیت های استحفاظی خود را در نظر گرفته و مشکلات احتمالی را از هم اکنون رفع کند، افزود: مدیران در زمان بحران ها باید از گذشته در دسترس بیشتر بوده و خودشان به عنوان فرمانده در وسط میدان باشند تا کارها به درستی انجام شود.

برنامه ریزی و تجهیز دستگاه های شهرداری برای مقابله با بحران های احتمالی

شهردار لنگرود نیز با بیان اینکه در سال گذشته برف سنگین و عدم آمادگی دستگاه ها را غافلگیر کرد، اظهار کرد: با توجه به بحران پیش آمده در سال گذشته، آمادگی و هوشیاری دستگاه ها نیز بیشتر شده و با توجه به تجربه سال گذشته کم کاری یا عدم آمادگی پذیرفتنی نیست.

سید مهدی رجایی با بیان اینکه از آبان ماه جلسات مدیریت بحران در شهرداری ایجاد تشکیل می شود، اظهار کرد: حدود ۶ تیم برای مدیریت بحران در نظر گرفته شده که در نقاط مهم برنامه ریزی و پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات سد راه شهرداری، کمبود ماشین آلات در زمان وجود بحران است، گفت: در حال حاضر دو لودر و یک گریدر در اختیار شهرداری است و تعدادی از کامیون ها نیز مجهز به تیغه برف روب می شوند علاوه بر این طبق هماهنگی های قبلی از ظرفیت شرکت های خصوصی نیز می توان استفاده کرد.

پیش بینی درست موجب جلوگیری از خسارت ها می شود

کارشناس هواشناسی گیلان نیز با بیان اینکه بر اساس آمارها برف های سنگین در ماه های دی و بهمن رخ می دهد، اظهار کرد: متأسفانه در سال های گذشته لنگرود فاقد ایستگاه هواشناسی بود که در هفته دولت سال جاری ایستگاه هواشناسی با یکی از مجهزترین سیستم ها آغاز به فعالیت کرد.

نگاه با بیان اینکه بارش برف گیلان متفاوت از سایر استان ها است، گفت: در استان های دیگر شاهد بارش کم برف و سرمای زیاد هستیم ولی در جلگه های گیلان برف به مدل های دریاچه ای معروف است در سال گذشته در یک ساعت یک متر برف در ایستگاه لاهیجان ثبت شده است.

وی با بیان اینکه در دو دهه اخیر شاهد بارش های شدید برف در گیلان هستیم، تصریح کرد: گرمایش جهانی یکی از دلایل بارش های برف است که در جهان نیز اثبات شده که در هر مکانی اثرات خاص خودش را داشته و در برخی مناطق شاهد وقوع سیل و برخی دیگر نیز شاهد بارش های سنگین برف هستیم.

کارشناس هواشناسی گیلان با بیان اینکه گیلان در کشور جزو پرمخاطره ترین استان ها در کشور است، افزود: شیب منطقه به دلیل شرایط خاص گیلان زیاد است که در سال های گذشته شاهد وقوع سیل و تخریب چند پل بودیم که هزینه بازسازی پل در شرایط فعلی بسیار سخت است ولی با پیش بینی می توان جلوی بسیاری از تخریب ها را گرفت.

نگاه با بیان اینکه دمای هوا در سه ماه آینده نرمال است، گفت: کارشناسان هواشناسی می توانند دقیق ترین اطلاعات از وقوع بارش های سنگین برف و ارتفاع بارش ها را در اختیار مدیران دستگاه ها قرار دهند تا آمادگی و برنامه ریزی داشته باشند.

انتهای پیام/

همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان