[ad_1]

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، اسدالله عباسی عصر امروز در نشست شورای معادن گیلان در سالن غدیر استانداری با انتقاد از طولانی شدن نشست شوراها از جمله شورای معادن اظهار کرد: گزارش مدیرکل صمت گیلان خروجی قابل توجه ای ندارد و باید این نحوه از اداره شوراها تغییر کند.

وی با اشاره به بخشی از گزارش های طرح شده از سوی مدیرکل صمت، گفت: مشکل معادن در گیلان منحصر به گیلان است و باید ظرفیت معادن استان اعم از فلزی، غیر فلزی و زینتی مشخص و برنامه های توسعه ای در رابطه با آن با جدیت دنبال شود.

استاندار گیلان با بیان اینکه گزارش ها نشان می دهد ما در گیلان معدن چشمگیر و فعال نداریم، افزود: در حالی که به نظر می رسد ساز و کار مشخصی در معادن استان وجود ندارد و این مسائل زمینه فساد را ایجاد کرده و فشارهای مضاعف بر دستگاه قضا وارد می کند.

عباسی با تأکید بر اینکه باید مشکلات و گره های موجود در کشف و بهره برداری از معادن برطرف شود، بیان کرد: با ارائه گزارش و نداشتن راهکار هیچ مشکلی نه تنها در معادن بلکه در همه زمینه ها قابل حل نیست.

وی فقدان مصالح ساختمانی را دلیل مختل شدن بسیاری از پروژه های عمرانی استان عنوان کرد و گفت: طبق بررسی ها، مشکل پروژه های عمرانی کمبود منابع مالی نیست و عمدتاََ عدم تأمین مصالح مورد نیاز است.

استاندار گیلان با بیان اینکه ۲۸ هزار مسکن باید در گیلان ساخته شود، افزود: آیا با وضعیت کنونی معادن و گران تمام شدن مصالح ساخت مسکن ممکن است؟ امروز روز پاسخگویی است و من به دنبال پاسخگو در این رابطه هستم، کلیه دستگاه های اجرایی و همچنین فعالان بخش خصوصی میزان نیاز خود از تأمین مصالح مورد نیاز را مشخصاََ به ما اعلام کنند.

عباسی خطاب به متولیان ساخت راه و شهرسازی نیز بیان کرد: میزان مصالح مورد نیاز بخش مسکن، راه و راه آهن نیز باید مشخصاً اعلام شود، هیچ مسئله ای در حوزه عمران گیلان بن بست ندارد و باید مدیران با اتکا بر تلاش و رجوع بر قوانین در تسریع پروژه های عمرانی تلاش کنند.

محمدرضا احمدی، نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست از وضعیت نامطلوب آسفالت معابر شهرستان انتقاد کرد، وی همچنین از اینکه معادن در سطح مناطق روستایی بهره برداری می شوند و علاوه بر نفع نبردن مردم، خسارت نیز عاید مردم می شوند، ابراز گله مندی کرد.

جوادی، نماینده بازرسی گیلان نیز در این نشست از هشدارها در رابطه با تأمین مصالح از معادن و رودخانه ها سخن گفت، به گفته وی باید برای تامین مصالح مورد نیاز پروژه های عمرانی به کوهها پناه برد و به پشت سدها در پی مصالح بود.

مدیرکل صمت گیلان نیز در این نشست با بیان اینکه ۵۰ معدن در استان وجود دارد که بخش اعظم آن معادن مصالح ساختمانی است، اظهار کرد: معادن زینتی استان حدود یک درصد از کل معادن گیلان را تشکیل می دهند.

فرهاد دلق پوش با بیان اینکه آمارها نشان می دهند دولت در استیفای حقوق دولتی از واگذاری معادن سود برده، گفت: سال گذشته بیش از پنج میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان و طی امسال بیش از ۱۲۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان دولت از واگذاری معادن درآمد کسب کرده است.

وی همچنین اعلام کرد که به طور کلی مصالح مورد نیاز گیلان در احداث و توسعه زیربناهای استان از بستر رودخانه ها، معادن کوهی و رسوبات پشت سد استفاده می شود.

انتهای پیام/۸۴۰۰۷

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید


[ad_2]
منبع
همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان