شهید بزرگوار ۴۸ ساعت قبل از شهادتش طی یک تماس تلفنی با تمامی اعضای خانواده خداحافظی کرده و صریحا بیان می کند که این آخرین تماس من با شما است و دیگر منتظر تلفن من نباشید .
محمود آذرارجمند در سال ۱۳۳۶ بدنیا آمد، پس از سپری نمودن دوران تحصیل در سال۵۷ مدرک دیپلم خود را اخذ کرد .
ازهمان دوران کودکی به سبب اخلاق و برخورد گیرا ، اطرافیان خود را مجذوب ساخته و صداقت و درستی یکی از خصلتهای برجسته او بود .
در اوایل انقلاب از پیشتازان خدمت به مردم بود و به این امر عشق می ورزید . در زمان تکبیر گویی وی مردم را جذب کرده و به مسجد محل می برد تا تکبیر بگویند .
شهید محمود آذرارجمند در سال ۵۸ به حج تمتع مشرف گردید، پس از بازگشت از حج کاملا تحت تاثیر فضای معنوی آن محیط قرار گرفته به طوری که این تحول در سکنات وی نیز مشهود بود .
حاج محمود پیش از شروع جنگ برای مدتی عضو کمیته انقلاب اسلامی بود و در حفظ امنیت شهر نقش بسزایی داشت .
با شروع جنگ تحمیلی وی از نخستین کسانی (۱۷الی۱۸نفر)بود که از لنگرود به مناطق جنگی اعزام شدند .
در دوران حضور در جبهه، بسیار کم (در کل سه بار) به مرخصی می آمد و حتی در دوران مرخصی یک روز هم در خانه نمی ماند و مجددا به منطقه برمی گشت .
خواستیم از دوستان همرزمش بدانیم پدر شهید این چنین پاسخ ما را داد : چون به اتفاق آقای نان خشکی همیشه از طریق چالوس به جبهه می رفت طبیعتا کسی از دوستان همرزم شهید را نمی شناختیم .
حس کنجکاویمان گل کرد : چرا چالوس؟ شهید هیچگاه در منزل از مسائل جنگ صحبتی به میان نمی آورد.
حاج محمود آذر ارجمند در دوران حضور در جنگ ابتدا در سردشت و بانه و سپس در سرپل ذهاب به عنوان مسئول اطلاعات عملیات گردان خدمت می کرد .
شهید بزرگوار ۴۸ ساعت قبل از شهادتش طی یک تماس تلفنی با تمامی اعضای خانواده خداحافظی کرده و صریحا بیان می کند که این آخرین تماس من با شما است و دیگر منتظر تلفن من نباشید .
در سال ۱۳۵۷ همزمان با پیام تاریخی امام (ره) مبنی بر ترک پادگانها از آنجا فرار نمود و به جمع تظاهرکنندگان پیوست. محمد در سال ۱۳۵۸ برای انجام فریضه حج به مکه معظمه رفت و در بازگشت به ایران با اولین کاروان لشگر۲۵ کربلا راهی دیار نور و جبهههای حق علیه باطل شد.
آذرارجمند در عملیاتهای بسیاری شرکت نمود، او چندی بعد مسئول اطلاعات و عملیات لشگر۲۵ کربلا را بر عهده گرفت و سرانجام در روز پنجشنبه مورخه ۹ دی ۱۳۶۱ در سن ۲۵ سالگی در جمع ستارگان درخشان راه سرخ شهادت قرار گرفت.
حاج محمود در یکی از عملیاتهای شناسایی در زمستان بر اثر تیراندازی عراقی ها مورد اثابت گلوله از ناحیه دست و پا قرار می گیرد و ناگهان بر اثر تاریکی شب وارد میدان مین گشته و بر اثر انفجار مین در روز پنج شنبه تاریخ ۹-۱۰-۱۳۶۱ به شهادت رسید،
قسمتی از وصیت نامه سردار شهید حاج محمود آذر ارجمند ، مسئول اطلاعات و عملیات لشگر۲۵ کربلا :
سعی کنید که مسلمان واقعی باشید و در خط اسلام راستین و خط امام یعنی خط اسلام باشید . اطاعت از ولایت فقیه کنید که اطاعت از خداست و سر پیچی کردن از ولایت فقیه سرپیچی از دستورات خداوند است.
بوسه شهید قاسم آذرارجمند بر صورت شهید محمود آذر ارجمند
جوادالايمه
تاریخ : ۲۵ - بهمن - ۱۳۹۳
سلام عکسی بسیار تکان دهنده .بگذار خیلی ها ببینند که چه انسان های خالصی برای حفظ عزت مردم از خود گذشتند .خواهشا به مسئولین شهر برسانید که این عکس رو بیلبوردی بزرگ درست کنند ودر سطح شهر نصب کنند تا بعضی با دیدن این عکس شرم کنند. با سپاس
سیدرضا
تاریخ : ۲۸ - بهمن - ۱۳۹۳
خدا رحمت کند این دو شهید عزیز بویژه حاج قاسم که حق معلمی به گردن بنده حقیر دارد/ عاش سعیدا و مات سعیدا…صلوات
مهدی
تاریخ : ۱ - اردیبهشت - ۱۳۹۴
همشهری عزیز!! هولناک طرز فکر کم برد و تانوک دماغی شما و امثال شماست.شهیدان اذر ارجمند و دیگر شهدای پاک نهاد این سرزمین مرد پرور حقانیت باورها و شهامت و صداقت و خلوص خودشونو با اهدای همه هستیشون ثابت کردند.اگه قدرت فهممان بود بصیرت داشتیم این تصویر خود یک دنیا حرف داره.شماالبته همچنان بخوابی بهتره!!
علی
تاریخ : ۹ - دی - ۱۳۹۵
چقدر اطلاعاتت ضعیف و نادرسته غلامپور!
این شهید جانشین اطلاعات در یک گردان بود نه کل لشکر!
در ضمن فرمانده تیپ اطلاعات دیگه چیه؟!
همه اطلاعاتت غلط و چرت و پرته . تو فقط سانسور کردن رو بلدی سانسورچی
جاوید
تاریخ : ۱۰ - دی - ۱۳۹۵
سردار «محمود آذر ارجمند» فرماندهی واحد اطلاعات و عملیات «لشکر ۲۵ کربلا» بود
ابراهیم
تاریخ : ۱۰ - دی - ۱۳۹۵
آقای غلامپورسعی کنیدیخورده اطلاعات نظامی خودرابالاببریدبعدقلم بزنیدیک لشکریک تیپ اطلاعات عملیات نداره درضمن هرکامنتی رابدون بررسی منتشرمیکنی؟ اون عزیزی که بنام همشهری کامنتش رامنتشرکردی اصلابرازنده نبودمعصومین۱۴نفربودندوانسان جایزالخطاست درضمن شهیدبااولین خونش تمام گناهانش بخشیده میشه دوست عزیزبنده وشمادرمقامی نیستیم که شهداراقضاوت کنیم خداوندبرهمه چیزبصیروبیناست وحقی نداریم که اینگونه درقبال قهرمانان کشورمان قضاوت کنیم خداوندازحق الناس نمیگذره وهرکسی حق الناسی برگردنش باشه بایدرضایت شخص رابگیره واینهم وظیفه مانیست خودشخص میداندبااون طرف وخدای خودخداوندهمه ماراعاقبت بخیرکنه
جاوید
تاریخ : ۱۰ - دی - ۱۳۹۵
سردار «محمود آذر ارجمند» فرماندهی واحد اطلاعات و عملیات «لشکر ۲۵ کربلا» بود
رزمنده
تاریخ : ۱۰ - دی - ۱۳۹۵
اطلاعاتت اشتباه است برادر.
سال ۶۱ لشکر ۲۵ کربلا نبود بلکه تیپ ۲۵ بود و هنوز لشکر نشده بود و بعدش شهید ارجمند مسئول اطلاعات یک گردان بودن نه کل لشکر!
جاوید
تاریخ : ۱۰ - دی - ۱۳۹۵
سردار «محمود آذر ارجمند» فرماندهی واحد اطلاعات و عملیات «لشکر ۲۵ کربلا» بود
خادم الشهدا
تاریخ : ۱۱ - دی - ۱۳۹۵
واقعا در شهر لنگرود هرکی برای خودش عناوین غیر واقعی را به شهید خود نسبت میدهند غافل از آنکه شهدا به این عناوین جعلی نیاز ندارند بلکه این ما زمینی ها هستیم که به عناوین شهدا دلخوش کرده ایم و فخرفروشی میکنیم و غرق دنیای موهوم خود هستیم.
کاش نهادهای متولی شهدا مثل بنیاد شهید و سپاه و … بهتر از اینا عمل میکردن
ابراهیم
تاریخ : ۱۱ - دی - ۱۳۹۵
آقای غلامپوریخورده توتحریریه ات بیشترتفحص کن ببین چه کسانی اونجاهستندوباچه هدف وانگیزه ای کامنتهارامنتشرمیکنندالبته اون کامنت رابرداشتی کاردرستی کردی امادیگه کارازکارگذشته بودوتوهینی به مقام شامخ شهدایمان کردیدکه بخوشودنی نیست ازطرف ملت وبشین خواهشاخودت همه رابخون رسالت ووظیفه ات همینه مواظب باش موردخشم وغضب خدای نکرده خداوندوملت قرارنگیری که خشم خداوندراگریزی نیست
AAA
تاریخ : ۶ - خرداد - ۱۳۹۶
حکماء گفته اند ( أنظر إلی ما قال ولاتنظرإلی من قال ) . نگاه کن چه می گوید ونگاه مکن چه کسی می گوید. به جای تقدیروتشکرازمطالب طرح شده راجع به سرداران شهید والامقام وبی نام ونشان شهرستان لنگرودپس ازاین همه سال ؛ اصل مطلب را رها کرده وبدنبال فرعیات هستند . کو اطاعت ازمقام معظم رهبری ؟ …
گلدوست
تاریخ : ۲۰ - فروردین - ۱۳۹۹
روحشان شاد
لطف کنید یکم هم از سوابق درخشان رییس گشت نوپو فرهاد خان بنویسید