یک مرجع تقلید گفت: بوسیدن و تبرک ضریح اهل بیت(ع) برخلاف آن چه که اهل سنت می گویند، بدعت نیست؛ زیرا آنها خود روایاتی از حضرت رسول(ص) نقل کرده اند که حب رسول الله(ص)، جز اصول اسلام است.

به گزارش لنگرنیوز، آیت الله جعفر سبحانی در درس خارج اصول خود که در مسجد اعظم برگزار شد، با اشاره به این که «قانون گذاری الهی در اختیار خداوند متعال بوده و هیچ انسانی نمی تواند برای دیگران قوانین الهی وضع کند» گفت: خداوند در ذات و خلقت واحد است، ولی خلقت کنندگانی غیر مستقل از او نیز همچون فرشتگان که تدبیر امور عالم را بر عهده دارند وجود دارند و خدا به آنها قسم یاد می کند.

 

این مرجع تقلید با تاکید بر این که «اگر قانون گذاری براساس حکم غیر خدا باشد، جاهلی و بی اثراست» تصریح کرد: قانونگذاری در نظام اسلامی براساس چارچوب های دینی است.

 

آیت الله سبحانی در ادامه با بیان این که «بدعت شرعی به معنای نسبت دادن هر نوع کار جدید به خداوند است» بیان کرد: بدعت، نسبت دادن هرچیزی به خداوند می باشد، بدون آن که ریشه قرآنی و دینی داشته است.

 

وی افزود: اختلاط زن و مرد در ضیافت های دوران شاه که کاری حرام محسوب می شد، بدعت شرعی نبود؛ زیرا آن را به خدا نسبت نمی دادند، هرچند بدعت لغوی و حرام بود.

 

این مرجع تقلید با بیان این که «اگر یک کار نوآورانه ریشه در قرآن و اسلام داشته باشد، بدعت نیست» گفت: تولید سلاح هایی غیر از شمشیر و نیزه برای دفاع از نظام دینی در زمان کنونی هر چند نوآوری در تجهیزات است، ولی بدعت به شمار نمی آید.

 

این مرجع تقلید همچنین با اشاره به شبهاتی که اهل سنت در مورد بوسیدن و تبرک ضریح ائمه اطهار(ع) مطرح می کنند، یادآور شد: بوسیدن و تبرک ضریح اهل بیت(ع) برخلاف آن چه که اهل سنت می گویند، بدعت نیست؛ زیرا آنها خود روایاتی از حضرت رسول(ص) نقل کرده اند که حب رسول الله(ص)، جزء اصول اسلام است.

 

وی ادامه داد: اولاد نبی مکرم اسلام (ص)نیز همین گونه هستند؛ بنابراین شیعیان که ضریح حضرات معصومین را می بوسند، بر این عقیده هستند که با این کار به پیامبر(ص) و خاندان او اظهار محبت و دوستی کرده اند.

 

به گزارش ایسنا به نقل از حوزه نیوز، آیت الله سبحانی در پایان تاکید کرد: هرعملی که در آن حب اهل بیت(ع) استنباط شود، بدعت شرعی نبوده و آن را انجام می دهیم.

 

 

 

 

 

 

 

همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان