جهادگران بسیجی در بازه زمانی ۲۰ روزه عملیات تعریض جاده و ساخت پله در مسیر دسترسی به آستان مقدس امامزادگان سید حسن و سید رضا (ع) را برعهده خواهند داشت.
به گزارش لنگرخبر، بر اساس توافق منعقده ما بین اداره اوقاف و امورخیریه و بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نورلنگرود، اردوی جهادی دانشجویان بسیجی این دانشگاه در منطقه چالدشت از روستاهای تابعه بخش اطاقور برپا شد و جهادگران بسیجی در بازه زمانی ۲۰ روزه عملیات تعریض جاده و ساخت پله در مسیر دسترسی به آستان مقدس امامزادگان سید حسن و سید رضا (ع) را برعهده خواهند داشت.
این اردو از ۱۲ شهریور آغاز و تا کنون نیمی از کار به اتمام رسیده است.
کوهستانی بودن منطقه و مسیر مالرو موجبات سختی حمل مصالح را جهت اجرای این طرح به وجود آورده و بسیاری از لوازم ساخت و ساز توسط چهارپایان به محل پروژه منتقل می شود.
امامزادگان سید حسن و سید رضا چالدشت از اولاد امام موسی کاظم (ع) و در منطقه کوهستانی از توابع دهستان لات لیل بخش اطاقور واقع گردیده و همه ساله ، خصوصاً در شش ماهه اول سال پذیرای زوار متعدد از اقصی نقاط کشور می باشد .
فرهاد
تاریخ : ۲۴ - شهریور - ۱۳۹۴
درود به بسیجی های بی ادعا