برگزاری جشنواره غذای محلی در دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان به روایت تصویر
برگزاری جشنواره غذای محلی در دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان به روایت تصویر

اولین جشنواره غذای محلی در دو بخش دانشجویان و کارکنان با معرفی نفرات برتر در دانشگاه آزاد لاهیجان برگزار شد.

به گزارش لنگرخبر، دکتر کرد رستمی دبیر جشنواره غذاهای محلی در گفتگو با خبرنگار ما گفت : تنها سه روز از به ثبت رسیدن گیلان به عنوان شهر خلاق غذا در یونسکو می گذشت که دانشگاه آزاد واحد لاهیجان توانست اولین جشنواره غذاهای محلی استان را برگزار کند.

وی در ادامه افزود: این جشنواره در دو بخش ویژه دانشجویان ، کارکنان و اساتید همراه با برنامه های جانبی از قبیل اجرای موسیقی زنده، نمایش کمدی و سخنرانی با استقبال چشمگیر دانشجویان ،اساتید و کارکنان  برگزار شد

دبیر کل جشنواره  غذا با بیان اینکه هدف از برگزاری این جشنواره  احیای غذاهای سنتی و بومی ،  معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل ایرانی  دانست و گفت: اشاعه ی فرهنگ در راستای شعار بهداشتی سال ۹۴ ( ایمنی غذا از مزرعه تا سفره ) و فرهنگ سازی استفاده از غذاهای سالم در بین عموم مردم  می باشد

کرد رستمی ضمن تشکر از تمامی عزیزانی که برای برگزاری این جشنواره که برای اولین بار در این واحد برگزار شده است با با اشاره به اینکه غذای محلی گیلان دومین اثر جهانی ثبت شده ایران در یونسکو میباشد خبر از برگزاری جشنواره بین المللی غذا در آینده ای نزدیک توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با مشارکت سایر ارگان های دولتی و بخش های خصوصی را داد.

لازم بذکر است در پایان  این مراسم از کتاب ( خوراکی های سرزمین باران ) نوشته ی رضا شرافت پیما رونمایی شد و از برگزیدگان جشنواره با حضور دکتر مرتضی طالع ماسوله ، رییس دبیرخانه شورای عالی میراث فرهنگی و مسولان دانشگاه و شهرستان  لاهیجان  تجلیل شد.

 ghazaa(1) ghazaa(2) ghazaa(3) ghazaa(4) ghazaa(5) ghazaa(6) ghazaa(7) ghazaa(8) ghazaa(9) ghazaa(10) ghazaa(11) ghazaa(12) ghazaa(13) ghazaa(14) ghazaa(15) ghazaa(16) ghazaa0