امیر حسین مقصودلو در صفحه شخصی خود در اینستاگرام تصویری از نظر سنجی برنامه پرمخاطب ۹۰ را منتشر کرده و از علاقه خود برای حضور در این برنامه گفته است.
به گزارش لنگرخبر،متن پست وی به شرح زیر است: خب لااقل نظرسنجی بذارن ببینن مردم چی میگن؛ این عادل ، عادل نیست. بارها ثابت کرده و یه روزی بالاخره تو برنامش میشینم و محکومش می کنم!!
میگی نه؟! بشین تماشا کن.
تا دیروز انقلابیون را بی توجه به جوانان می دانستند و می گفتند:این جوانان که فرزند انقلابند و طاغوت را ندیده اند، اما امروز اگر تبسمی به فردی از جنس تتلو زده می شود فریاد وا اسلاما و وا اصول گرایی سر می دهند.
امیر تتلو خواننده رپ از حجتالاسلام ابراهیم رئیسی حمایت کرد.
مدیر فنی سابق تیم امید گفت: مجری برنامهای که دیشب از تلویزیون پخش شد خود کیروش بود!
برنامه نود این هفته ، بزرگداشتی برای هادی نوروزی کاپیتان درگذشته پرسپولیس بود . برنامه ای متنوع و جذاب تا آنجا که امکانات برنامه سازی ما اجازه می دهد.
انتخابات همه جا آبی میشه جوش نیارید ....
از ۲ روز قبل از عید تا همین امروز که ۴ ام هست روزی ۲ ساعت آب داریم. منزل ما در کوچه موسوی چالکیاسر هست. خ ....
آقا میلاد اسماعیل دوست عزیز . دوست داریم و حمایتت میکنیم ....
عالی بیشتر اهنگاشونو منتشر کنید تا این خواننده ها بیان سر زبونا نه چارتا دفتر نقاشی مث تتلو.. ....
:):):) ....
[…] هستهای و درخواست تهران برای برداشته شدن تحریمها توضیح داد: «بایدن بسیار شفاف بوده، اگر ایران ....