رییس دولت یازدهم باید بداند که رییس دو دولت نهم و دهم با رای همین مردمی رییس جمهور شد که به او نیز رای داده اند و البته میزان مقبولیت دکتر محمود احمدی نژاد و درصد آرای وی به مراتب بالاتر و بیشتر از شیخ حسن روحانی بوده است.

به گزارش لنگرنیوز به نقل از خیبرآنلاین، رییس دولت یازدهم برای چندمین بار و به صورت کاملا یکجانبه نسبت به عملکرد رییس جمهور سابق به سیاه نمایی روی آورد و در اظهاراتی عجیب از خرابی های به جامانده طی ۸ سال قبل پرداخت.

 

روحانی در دیدار نوروزی جمعی از وزرا، معاونین و مدیران کل دستگاه های اجرایی، با اعتراف به اینکه بخش اعظمی از وقت خود را صرف سیاست خارجی نموده است و بی آنکه از نتایج این تمرکز فکری آمار شفافی ارایه نماید، ضمن سیاه نمایی نسبت به عملکرد دولت های نهم و دهم گفت: “در عرصه سیاست خارجی برای بازسازی شرایط نامناسبی که در سالهای گذشته ایجاد شده بود نیاز به زمان، تلاش، هماهنگی و انسجام داریم و باید خیلی کار کنیم. ساختمانی که در ۸ سال گذشته خراب شده است، در چند ماه درست نمی شود اما جای امیدواری است که امروز کار به درستی آغاز شده و در حال برداشتن آوارها هستیم”!؟ (اینجا)

 

رییس دولت یازدهم البته در سخنرانی خود، راجع به مقوله بسیار مهم فرهنگ که به فرموده امام خامنه ای از اقتصاد نیز مهمتر است، تنها به یک جمله حاشیه ای بسنده کرد: “علیرغم اینکه در عرصه فرهنگ بخش اعظم کار خارج از حیطه اختیار دولت است. در عرصه سیاست داخلی و فرهنگ، عزم دولت جدی است و همکاران بنده کارها را با اهتمام جدی انجام می دهند”!

راجع به سخنان حسن روحانی نکات بسیاری وجود دارد اما به جای بیان آنها، می توان تنها یک سوال را مطرح کرد که چرا رییس دولت یازدهم در پاسخ به دعوت به مناظره از سوی رییس دولت های نهم و دهم سکوت کرد و به این دعوت، پاسخ مثبت نداد؟

 

در شرایطی که همگان معتقدند کشور نیاز به آرامش روحی و روانی دارد و برای پیشبرد کارها، به ویژه در سال جاری و در موضوع مرحله دوم هدفمندی یارانه ها، یک انسجام ملی باید شکل بگیرد، بیان سخنان اینچنینی که تنها کاربرد تبلیغاتی- انتخاباتی دارد، بنابر کدامین احساس ضرورت مطرح می شود؟

 

بیش از ۸ ماه است که کلید پاستور از دست احمدی نژاد به دست روحانی سپرده شده و قطعا این زمان، فرصت خوبی است برای ارزیابی عملکرد دولتمردان یازدهم. چرا رییس این دولت، به جای پرداختن به مسایل خود و ارایه گزارش از عملکردهای دولت تحت مدیریتش، همچنان به صورت یکجانبه به مدیران اجرایی سابق می تازد و نسبت به رفتار آنان سیاه نمایی می نماید؟

 

اگر واقعا روحانی و کابینه اش معتقدند که خرابه ای را تحویل گرفته اند و همینک مشغول آواربرداری هستند، چرا دعوت به مناظره احمدی نژاد را در کشو میزشان نگهداشتند و به آن پاسخ مثبت ندادند تا با یک بحث منطقی و دوطرفه در پیشگاه ملت ایران، همه چیز شفاف و صریح بیان شود و در نهایت قضاوت برعهده مردم گذارده شود؟

 

آقای روحانی باید بداند که این قبیل سخنان تنها در زمان تبلیغات انتخاباتی کاربرد دارد نه در شرایطی که ۸ ماه از مسندنشینی آنان بر اریکه قدرت می گذرد و همچنان به مسایل قبل از ان پرداخته می شود.

 

رییس دولت یازدهم اگر بر ایراد سخنان یکطرفه نسبت به دولت قبل اصرار دارد، می تواند با رعایت قدری از انصاف، حداقل دوره ۸ ماهه دولت یازدهم را به دوران ۸ ماهه نخست دولت نهم مقایسه کرده و به صورت کاملا منطقی و با ارایه آمار مستند از عملکرد خود دفاع کند.

 

محمود احمدی نژاد ۴ ماه قبل و در اواسط آذر ۱۳۹۲ به جهت “انتساب عناوین غیرمنصفانه و بی پایه به دولت های نهم و دهم” از روحانی دعوت کرد تا “در فضایی کاملا دوستانه و صمیمانه، در مناظره ای صریح، اصولی و روشنگر در منظر افکار عمومی ابهامات را رفع و حقایق ناب را آنطور که هست مورد تصدیق و تأکید” قرار دهند.

 

باتوجه به اصرار حسن روحانی به بیان اظهارات یکجانبه راجع به دولت قبل، مجددا پیشنهاد می شود که او به مناظره با احمدی نژاد پاسخ مثبت دهد تا تکلیف او، دولت گذشته و مردم برای همیشه مشخص شود و ادامه مسیر پیشرفت کشور در دستور کار مسئولان قرار گیرد.

 

رییس دولت یازدهم باید بداند که رییس دو دولت نهم و دهم با رای همین مردمی رییس جمهور شد که به او نیز رای داده اند و البته میزان مقبولیت دکتر محمود احمدی نژاد و درصد آرای وی به مراتب بالاتر و بیشتر از شیخ حسن روحانی بوده است. اگرچه در دوران احمدی نژاد، به ویژه دو سال پایانی، علاوه بر خدماتی که صورت گرفت، برخی رفتارهای اشتباه نیز وجود داشت اما حمایت های حضرت امام خامنه ای مسئولان دولت سابق که در هیچ برهه ای تاکنون مشابه آن دیده نشده، گواه بر این نکته است که خدمات آنها بیشتر از عملکرد ضعیشفان بوده است.

ضمن اینکه باتوجه به اعتراف رییس دولت یازدهم مبنی بر تمرکز بسیار بر مسایل خارجی اما در حادثه ربایش مرزبان های جمهوری اسلامی که ۵۰ روز از آن می گذرد و شهادت یک نفر از آنان تاکنون، بسیاری از کارشناسان نسبت به عملکرد دیپلماسی دولت انتقاد کرده و معتقدند اگر تحرک مفیدتری صورت می گرفت، نتایج بهتری در این زمینه حاصل می شد.

 

از سوی دیگر، به قول وزیر خارجه خوش خنده دولت یازدهم، “آن مرد رفته است…”، پس لطفا به عملکرد خود بپردازید تا طی ۳ سال باقیمانده از عمر ریاست جمهوری خود، کارنامه قابل قبولی جهت ارایه به ملت داشته باشید.

همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان