به مناسبت سالروز تولد رهبر کبیر انقلاب اسلامی و با عنایت به اینکه تیم مذاکره کننده ایرانی روزهای حساسی را در مذاکرات خود با گروه 1+5 پشت سر می گذارند، لازم است تا یک بار دیگر مواضع امام راحل در قبال خباثت های غرب و علی الخصوص رابطه با آمریکا مرور شود.

به گزارش لنگرنیوز به نقل از فرهنگ نیوز، این روزها و همزمان با سالروز تولد حضرت فاطمه زهرا(س)، مردی از دیار خمین چشم به جهان می گشاید که تاریخ را دگرگون می کند و با انقلاب اسلامی ایران در برابر تمام دسیسه های شیطان و ایادی اش می ایستد.

مردی که جز خدا از هیچ قدرت زمینی هراس ندارد و در متلاطم ترین لحظات نیز آرامش و متانت خود را حفظ می کرد تا نمونه بارزی باشد از آیه شریفه «الا بذکرالله تطمئن القلوب».

به مناسبت سالروز تولد رهبر کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) و با عنایت به اینکه تیم مذاکره کننده ایرانی روزهای حساسی را در مذاکرات خود با گروه 1+5 پشت سر می گذارند، لازم است تا یک بار دیگر مواضع امام راحل در قبال خباثت های غرب و علی الخصوص رابطه با آمریکا مرور شود. رابطه ای که این روزها خیلی ها را بر سر ذوق آورده و از سوی دیگر دست طمع غرب را به سوی ملت ایران درازتر از قبل کرده است.

«آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند، آمریکا در مقابل مسلمین نمی تواند خودنمایی کند، ما یقین داریم اگر دقیقاً به وظیفه مان که مبارزه با آمریکای جنایتکار است ادامه دهیم، فرزندان مان شهد پیروزی را خواهند چشید، ما دنبال این نیستیم که آمریکا برای ما کار بکند، ما آمریکا را زیر پا می گذاریم، ما آن قدر صدمه که از آمریکا دیدیم از هیچ کس ندیدیم، آمریکا دشمن شماره یک مردم محروم و مستعضف جهان است، سلطه آمریکا تمام بدبختی های ملل مستضعف را به دنبال دارد، همه گرفتاری که ما داریم از دست آمریکا داریم، همه مصیبت ما زیر سر آمریکا است و آمریکا شیطان بزرگ است»

اینها تنها بخشی از اظهار نظرهای امام راحل در رابطه با آمریکاست. ایشان همواره از دسیسه های شیطان بزرگ هشدار می دادند و در توصیه های خودشان وابستگی به غرب را یکی از خطرات بزرگ قلمداد می کردند.

ما از خدا می خواهیم آمریکا رابطه اش را با ما قطع کند!

اگر مقصود از روابط آن روابطی است که تا حالا بین ایران و امریکا بوده است، در زمان شاه سابق بین ایران و آمریکا بوده است، این روابط نبوده است، این یک آقایی بوده با نوکرش هر کاری می خواسته، هر امری که می کرده عمل می کرده - اگر می گویید - ما اگر چنانچه بخواهیم اسلام را پیش ببریم دیگر نباید نوکر باشیم. اگر نوکر نباشیم رابطه اش را با ما قطع می کند، ما از خدا می خواهیم که رابطه قطع بشود. بهتر این است با آنهائی که می خواهند ما را بچاپند رابطه نداشته باشیم تا یک وقتی که به خود بیایند و بفهمند شرق هم هست در عالم. آن روزی که بفهمند که شرق هم یک جایی هست که تمدن از او پیش آنها رفته است. (صحیفه نور ج 11 صفحه 34)

اگر ایران از اصول و موازین اسلامی اش عدول کند، آمریکا آن را به رسمیت می شناسد

آری اگر ملت ایران از همه اصول و موازین اسلامی و انقلابی خود عدول کند و خانه عزت و اعتبار پیامبر و ائمه معصومین - علیهم السلام- را با دست های خود ویران نماید آن وقت ممکن است جهانخواران او را به عنوان یک ملت ضعیف و فقیر و بی فرهنگ به رسمیت بشناسند ولی در همان حدی که آنها آقا باشند ما نوکر، آنها ابرقدرت باشند ما ضعیف، آنها ولی و قیم باشند ما جیره خوار و حافظ منافع آنها، نه یک ایران با هویت ایرانی- اسلامی، بلکه ایرانی که شناسنامه اش را آمریکا و شوروی صادر کند؛ ایرانی که ارابه سیاست آمریکا و شوروی را بکشد و امروز همه مصیبت و عزای آمریکا و شوروی شرق و غرب در این است که نه تنها ملت ایران از تحت الحمایگی آنان خارج شده است که دیگران را هم به خروج از سلطه جباران دعوت می کند. (صحیفه امام ج 12 ص 09)

برای حفظ منافع خود از آمریکا استمداد نطلبید

با توسل به دامن آمریکا ضعف و ناتوانی خود را بر ملا نسازید و از گرگها و درنده ها برای شبانی و حفظ منافع خود استمداد نطلبید ابرقدرتها آن لحظه ای که منافعشان اقتضا کند شما و قدیمیترین وفاداران و دوستان خود را قربانی می کنند و پیش آنان دوستی و دشمنی و نوکری و صداقت ارزش و مفهومی ندارد آنان منافع خود را ملاک قرار داده اند و به صراحت و در همه جا از آن سخن می گویند. (صحیفه امام ج 02 ص 932)

رابطه ما با امثال امریکا رابطه ملت مظلوم با جهانخواران است

ملت شریف ایران، خبر قطع رابطه بین ایران و امریکا را دریافت کردم. اگر کارتر در عمر خود یک کار کرده باشد که بتوان گفت به خیر و صلاح مظلوم است، همین قطع رابطه است. رابطه بین یک ملت به پاخاسته برای رهایی از چنگال چپاولگران بین المللی با یک چپاولگر عالم خوار، همیشه به ضرر ملت مظلوم و به نفع چپاولگر است. ما این قطع رابطه را به فال نیک می گیریم چون که این قطع رابطه دلیلی بر قطع امید امریکا از ایران است . ملت رزمنده ایران این طلیعه پیروزی نهایی را که ابر قدرت سفاکی را وادار به قطع رابطه یعنی خاتمه دادن به چپاولگری ها کرده است، اگر جشن بگیرد حق دارد . ما امیدواریم که نابودی سرسپردگانی مثل سادات و صدام حسین به زودی انجام گیرد و ملتهای شریف اسلامی به این انگل های خائن، آن کنند که ملت ما با محمدرضای خائن کرد . به دنبال آن برای آزاد زیستن و به استقلال تمام رسیدن، قطع رابطه با ابرقدرتها خصوصا امریکا نمایند . من کرارا گوشزد نموده ام که رابطه ما با امثال امریکا رابطه ملت مظلوم با جهانخواران است. (صحیفه امام ج 12، ص 40)

تنها شرط برقراری رابطه با آمریکا از زبان امام خمینی(ره)

با آمریکا روابط ایجاد نخواهیم کرد، مگر این که آدم بشود و از ظلم کردن دست بردارد و از آن طرف دنیا نیاید در لبنان، و نخواهد دستش را به طرف خلیج فارس دراز کند. مادامى که امریکا این طور است و افریقاى جنوبى آن طور عمل مى‏کند و اسرائیل هست، ما با آنها نمى‏توانیم زندگى بکنیم. (صحیفه امام، ج‏19، ص94)

از عبارات فوق برمی آید که امام احساس کرده بودند که آمریکا به دلائلی به از سرگیری روابط با ایران محتاج است و باید با عباراتی از ارتباط سخن گفت که هم عملکرد گذشته آن مورد غفلت قرار نگیرد و هم اگر ارتباط برقرار شد از موضع عزت باشد و هم عدم ارتباط دائمی به عنوان یک اصل تلقی نگردد.

نظر امام روشن تر از روز

علی ایحال با این اوصاف واضح و مبرهن است که امام راحل چه نظری درباره رابطه با غرب مخصوصا آمریکا داشته اند. امام خمینی(ره) بیش از 4000 بار از آمریکا نام برده اند که با مطالعه کل آنها باید نظر ایشان را کشف نمود. قبل از شروع نهضت چند بار از آمریکا نام برده اند که ظاهراً به وجه سیاسی آن ارتباطی ندارد ولی در دوم آذر 41 وقتی معلوم شد که قرار است طرح رستو - کندی که طرحی آمریکایی برای ایران بود به اجرا درآید، امام در هر فرصتی سعی کردند، در این مورد روشنگری کنند و آنچه منجر به تبعید امام به ترکیه شد مخالفت ایشان با کاپیتولاسیون یعنی قضاوت کنسولی در مورد آمریکایی ها بود. در آن زمان امام این نکته را در مورد آمریکا دریافته بودند که آمریکا در سیاست خارجی به مردم جهان سوم به صورت تحقیرآمیزی می نگرد و هر نوع وحشی گری را برای خود در مقابل آنها مجاز می داند. در طول نهضت این موضوع بیشتر عیان شد و پس از انقلاب نیز اکثر غائله هایی که در کشور رخ می داد بالاخره رد پای آمریکایی ها در آن دیده می شد. همچنین دست اندازی آمریکایی ها در دیگر کشورهای مسلمان نیز امر غیر قابل انکاری بود که نمونه آنها را هنوز در عراق، افغانستان، لیبی، مصر و سوریه می توان مشاهده کرد؛ لذا امام به آمریکا لقب شیطان بزرگ دادند.

همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان