چرا من از امروز «چای ایرانی» ننوشم؟

۱۳۹۵/۰۲/۱۴ ۱۰:۰۰ چاپ کد خبر: 54350
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی لنگرخبر،پس از نامگذاری سال 95 به عنوان «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» از سوی رهبر معظم انقلاب موجی از تحلیل رفتارهای اجتماعی در حمایت از تولیدات داخلی از سوی کاربران ایرانی ایجاد شد. نقد رفتارها و عادت های اشتباه و آگاه سازی و اطلاع رسانی نسبت به مزایای استفاده از تولیدات داخلی در شبکه های اجتماعی بخشی از واکنش ها در راستای شعار سال بوده است.

یکی از موضوعاتی که در این زمینه به آن پرداخته شده است، استفاده از چای خارجی به رغم وجود چای مرغوب ایرانی است:

 

%image_alt%

 

لطفاً قبل از صرف مجدد چای خارجی با طعم و رنگ سرشار از اسانس به این موارد توجه داشته باشید:

*چای ایرانی ارگانیک و چای خارجی سرشار از اسانس است

به گفته رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو، چای ایرانی ارگانیک و چای خارجی سرشار از اسانس است. وی می گوید: «مردم بدانند چای خوب همان چای ایرانی است که ارگانیک به حساب می آید زیرا در چای خارجی اسانس زده می شود که متأسفانه ذائقه مردم نیز تغییر کرده و بیشتر چای خارجی مصرف می کنند، کما اینکه اسانس غیرمجاز نیست ولی مجاز بودن حاکی از خوب بودن نیست مثل نمک که غیرمجاز نیست ولی مصرف آن باید کنترل شده باشد».

*تولید چای ایرانی از 65 درصد به 13 درصد رسیده است/ رونق اقتصاد صنعت چای از بین رفته است

محمدولی روزبهان معاون وزیر جهاد کشاورزی فروردین سال گذشته در خصوص میزان تولید چای ایرانی گفته است که: «کشت چای و تولید چای خشک برای مردم گیلان و غرب مازندران یک فرصت اشتغال و ویژگی اقتصادی خوبی است و با توجه به کاهش شدید تولید چای خشک از میزان تامین 65 درصد نیاز داخل به 13 درصد، رونق اقتصاد این صنعت را از بین برده است».

*عوامل موثر بر کاهش مصرف چای داخلی

به گفته کارشناسان و محققان عوامل متعددی در کاهش تمایل افراد به مصرف چای داخلی طی سال های گذشته دخیل بوده اند که مهم ترین آن، تغییر ذائقه است.

در زمان های قدیم، بیشتر مردم چای را بدون هیچگونه افزودنی مصرف می کردند و برخی نیز افزودنی های طبیعی مانند دارچین، هل، گل سرخ و بهار نارنج به آن اضافه می کردند اما در سال های اخیر با ورود چای های معطر خارجی، ذائقه مردم کشور نیز به سمت اینگونه چای ها متمایل شده است.

محمد جواد همتی، مدیر تیم درکام نیز طی ویدئویی از برتری های چای ایرانی بر بسیاری از چای های خارجی می گوید. از جمله اینکه: 1- برای تولید چای ایرانی برخلاف چای خارجی، از هیچ سمی برای مقابله با آفات استفاده نمی شود و بنابراین چای ایرانی سالم تر است. 2- چای ایرانی فاقد هرگونه افزودنی شیمیایی است و بنابراین مصرف آن هیچ ضرری برای سلامتی ندارد. 3- با مصرف چای ایرانی علاوه براینکه می توانید طعم و عطر واقعی چای را تجربه کنید، می توانید از تولیدکنندگان زیادی که که در زمینه تولید چای ایرانی فعالیت می کنند، حمایت کرده و به آنان برای تولید چای بهتر و باکیفیت تر انگیزه دهید. برای مشاهده کامل این ویدئو و پی بردن به جزئیات بیشتر به مقاله "چای ایرانی بهتر است یا خارجی" مراجعه کنید.

*یک پرسش ساده

شما هم حتماً عاشق کشورتان هستید و در پی راهی برای اعتلای اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولیدات داخلی؟ می خواهید براساس حس وطن پرستی و میهن دوستی سهمی از آبادانی کشور داشته باشید؟ اشتباه نکنید، انجام فعالیت های اقتصادی همیشه نیازمند به داشتن سرمایه بسیار نیست. با ترک یک رفتار اشتباه که به صورت عادت درآمده می توانید همانند یک بازرگان قدرتمند به کشور خود خدمت کنید. پس قبل از هر چیز از خود بپرسید:  چرا من از امروز «چای ایرانی» ننوشم؟

برای یک شروع قوی می توانید از چای ایرانی درکام استفاده کنید زیرا با عطر و طعم خوبی که دارد می تواند به شما کمک کند تا برای همیشه چای خارجی را کنار بگذارید، زندگی سالم تری داشته باشید و هم چنین از تولید داخلی حمایت کنید.
همرسانی کنید:
برچسب‎ها : بودجه

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان