رئیس مرکز ملی فرش ایران افزود : با توجه به مسائل دیپلماتیک اخیر ، بازارهای جدید برای فرش ایران به وجود آمده است و ۲۵ درصد از صادرات مربوط به کشور امریکا می شود. به گزارش لنگرنیوز ، عصر دیروز (جمعه) ، رئیس مرکز ملی فرش ایران به همزاه نماینده و فرماندار شهرستان لنگرود از کارخانه […]
رئیس مرکز ملی فرش ایران افزود : با توجه به مسائل دیپلماتیک اخیر ، بازارهای جدید برای فرش ایران به وجود آمده است و ۲۵ درصد از صادرات مربوط به کشور امریکا می شود.
به گزارش لنگرنیوز ، عصر دیروز (جمعه) ، رئیس مرکز ملی فرش ایران به همزاه نماینده و فرماندار شهرستان لنگرود از کارخانه ابریشم کشی چمخاله بازدید کردند.
محمد باقر آقا علی خانی در گفت و گو با لنگرنیوز گفت : ۴ کارخانه ابریشم کشی در کشور فعال بودند که به دلیل واردات بی رویه ، ۳ کارخانه تعطیل شد و در حال حاضر تنها کارخانه فعال در بخش تولید نخ ابریشم در لنگرود فعال است.
وی با بیان اینکه ظرفیت این کارخانه ۱۰۰ تن تولید نخ ابریشم است اظهار کرد : سالانه ۱۰۰۰ تن نخ ابریشم در کشور مصرف می شود که ۷۰۰ تن در صنعت فرش برای تولید فرش های دستی و ماشینی استفاده می شود.
رئیس مرکز ملی فرش ایران افزود : از ۷۰۰ تن که در صنعت فرش استفاده می شود ، ۶۰۰ تن نخ ابریشم از خارج از کشور به ارزش اقتصادی ۵۶ میلیون دلار وارد می شود و ۱۰ درصد در استان گیلان و در حدود ۱۰۰ تن تولید می گردد.
آقا علی خانی خاطر نشان کرد : اولین کالای صادراتی بعد از نفت ، صنعت فرش می باشد که سالانه بین ۴۵۰ تا ۶۰۰ میلیون دلار برای ارز آوری دارد .
وی گفت : جهت توسعه بیشتر فرش برای واردرات در سال اخیر ۲۰ نمایشگاه فرش در سراسر جهان برای نمایش و فروش فرش ایرانی برپا شد.
رئیس مرکز ملی فرش ایران افزود : با توجه به مسائل دیپلماتیک اخیر ، بازارهای جدید برای فرش ایران به وجود آمده است و ۲۵ درصد از صادرات مربوط به کشور امریکا می شود.
محمد آقا علی خانی اظهار کرد : پیش بینی می شود در سال اخیر از محل صادرات فرش های دستی و ماشینی ایرانی ، ۴۵۰ میلیون دلار عائد کشور شود.