شب گذشته یک خواستگار سمج دختر مورد علاقه خود را که صاحب آژانس گردشگری واقع در میدان خزر شهرستان لاهیجان بود در محل کار دختر حبس کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی لنگرخبر، شب گذشته یک خواستگار سمج دختر مورد علاقه خود را که صاحب آژانس گردشگری واقع در میدان خزر شهرستان لاهیجان بود در محل کار دختر حبس کرد.
فرمانده انتظامی شهرستان لاهیجان در رابطه با جزئیات این حادثه با بیان اینکه نیروهای پلیس بعد از تماس تلفنی خانواده دختر که صاحب آژانس گردشگری واقع در میدان خزر شهرستان لاهیجان بود سریعا به محل اعزام شدند، اظهار کرد : خواستگار سمج دخترمورد علاقه خود را در دفترگردشگری قفل کرده بود و طی تماس تلفنی نیز حاضر به همکاری نشد که در نهایت نیروهای پلیس به مغازه وارد شدند و خواستگار و صاحب مغازه را به کلانتری انتقاد داده شدند.
سرهنگ محمودقاسمی گفت : در حین تفتیش خواستگار که ۴۰ ساله بود یک سلاح کلت کمری به همراه تعدادی فشنگ و اسپری اشک آور کشف و ضبط شد.
وی در خصوص دلیل این حادثه توضیح داد : متهم ۴۰ ساله، ساکن خارج استان و دارای مدرک تحصیلی سیکل میباشد که دارای سوابق کیفری نیز بوده است و همچنین دختر خانم ۲۹ ساله و دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق است.
قاسمی اضافه کرد : علت این حادثه خواستگاری و عدم موافقت خانواده دختر با این خواستگاری بود و هرگونه موارد دیگری که از طریق فضای مجازی یا غیر، اعلام شده کذب است.
ابراهیم
تاریخ : ۲۶ - تیر - ۱۳۹۵کبوترباکبوتربازباباز خدایابه جوانان ماراه وروش زندگی کردن درمسیرواقعی اسلامی عنایت بفرما درضمن دخترخانمهای محترم هوشیارباشندواینقدردل پدرمادرانشون رانلرزونندهمچنین اقاپسرای گل بیشترحواسشون جمع باشه گول ظاهرورنگ وبوی این محیط ناپاک رانخورند
امید
تاریخ : ۱۱ - مرداد - ۱۳۹۵ایا میدانید سرنوشت ان جوان چه شد جناب قاضی در داخل دادگاه حکم قتل ایشون رو صادر کردند