به گزارش پایگاه اطلاع رسانی لنگرخبر، قربانعلی محمدپور در گفت وگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به وضعیت تالاب های استان اظهار کرد: پاکسازی تالاب های گیلان به ویژه تالاب عینک رشت آغاز شده است.

وی با بیان اینکه در هیچ جای کشور چنین حرکت تیمی برای نجات محیط زیست انجام نشده است، افزود: احیای تالاب های گیلان با جدیت تمام آغاز شده و سازمان محیط زیست به طور مستمر وضعیت تالاب های استان را رصد می کند.

مدیر کل حفاظت محیط زیست گیلان با بیان اینکه در بحث نجات تالاب عینک از گل های مهاجم سنبل آبی مردم و تشکل ها پای کار آمده اند، خاطرنشان کرد: با ورود تشکل های مردم نهاد و دوستدار محیط زیست پالایش ها ادامه می یابد.

وی به ورود خارجی ها برای پاکسازی تالاب ها و بروز شایعاتی در فضای مجازی استان مبنی بر اینکه خارجی ها آمده اند که طلا و نقره کف تالاب های گیلان را استخراج کنند، گفت: در هیچ جای تالاب های گیلان طلا و نقره وجود ندارد و تمام دستگاه های نظارتی بر این مطالعات نظارت دارند.

محمدپور با تصریح بر اینکه رسانه ها اجازه ندهند کسی در کار دولت دخالت کند، یادآور شد: رسانه ها در حمایت از محیط زیست همکاری کنند.

وی درباره مطالعات زیست محیطی در تالاب بین المللی انزلی، یادآور شد: تاکنون 20 هزار هکتار از تالاب انزلی در حال مطالعه است.

به گزارش فارس، سنبل آبی برای نخستین با در سال 90 در تالاب عینک رشت گزارش شده و با رشد سریع و انفجاری خود سطح تالاب عینک را پوشاند.

به دلیل زیبایی فوق العاده گل سنبل آبی و عدم آگاهی مردم درباره مضرات این گل در اکوسیستم های آبی به سرعت توسط گردشگران به نقاط دیگر منتقل شده و به عنوان گل زینتی به فروش رفته است.

به دلیل مستعد بودن مناطق گرمسیری و مرطوب برای رشد سنبل آبی، این گیاه زیبا به بخش هایی از تالاب انزلی، تالاب کیاکلایه لنگرود، پشت مخزن سد سفیدرود و مناطق تالابی استان های مازندران، خوزستان، گلستان و بوشهر نفوذ کرده است.

فروش سنبل آبی در انزلی، رشت، تهران، کرج، همدان و مشهد مشاهده شده و حفاظت محیط زیست خواستار اطلاع رسانی به مردم و جلوگیری به موقع از این اقدام است.

انتهای پیام/

همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان