جشنواره «عرضه و طبخ آبزیان» در گیلان برگزار می شود
جشنواره «عرضه و طبخ آبزیان» در گیلان برگزار می شود

جشنواره «عرضه و طبخ آبزیان» با هدف معرفی غذاهای سالم به ویژه ماهی به عنوان غذای سلامتی برای نخستین بار در کشور در گیلان برگزار می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی لنگرخبر، به همت اداره کل شیلات استان گیلان جشنواره «عرضه و طبخ آبزیان »در منطقه آزاد انزلی برگزار می شود.

این جشنواره برای نخستین بار در کشور در استان گیلان و با هدف معرفی غذاهای سالم به ویژه ماهی به عنوان غذای سلامتی برگزار می شود.

گفتنی است این جشنواره روز سه شنبه ۱۰ مرداد ماه از ساعت ۲۰ الی ۲۲ شب در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی منطقه آزاد بندر انزلی برگزار می شود.

همچنین در پایان این جشنواره از برگزیدگان نهایی با لوح سپاس و هدایای ارزنده تکریم و قدردانی به عمل می آید.