نوشابه "مشکی" مضرتر یا "زرد"

۱۳۹۶/۰۶/۲۶ ۰۸:۵۳ چاپ کد خبر: 86332
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی لنگرخبر، آزیتا حکمت دوست با اشاره به فواید و مضرات دلستر اظهار داشت: گاز دلستر باعث مشکلات گوارشی، التهاب و رفلاکس معده می شود، شیرینی آن چاق کننده و یکی از عاملان پوسیدگی دندان است. متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه طعم های دلستر مصنوعی است، افزود: توصیه می شود دلستر بدون طعم و بدون شیرینی مصرف شود. حکمت دوست عنوان کرد: دلستر از نوشابه بهتر است با این تفاوت که دلستر دارای ویتامین ث و گروه ویتامین ب و برای دفع سنگ کلیه مفید است، در حالیکه نوشابه جذب کلیه را مختل می کند، چاق کننده است، فسفر بالایی دارد، کلسیم را دفع می کند و باعث پوکی استخوان می شود، همچنین نوشابه مشکی از زرد مضرتر است. این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: اگر نوشابه بلافاصه بعد از غذا نوشیده نشود کلسیم بدن را دفع نمی کند. حکمت دوست توصیه کرد: کسانی که در برنامه غذایی خود آب و غذا به اندازه کافی مصرف می کنند تا جایی که ممکن است ماءالشعیر ننوشند. انتهای پیام/
همرسانی کنید:
برچسب‎ها : نوشابه

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان