سید امین نجات در گفت وگو با خبرنگار
لنگرخبر اظهار کرد: با آغاز برداشت محصولات کشاورزی در شهرستان تعدادی از کشاورزان اقدام به سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی می کنند که این کار باعث کاهش حاصلخیزی و افزایش درصد فرسایش خاک شده و آلودگی هوا و محیط زیست می شود.
وی بابیان اینکه آتش زدن کاه و کلش مزارع در بسیاری از مواقع باعث سرایت آتش به پوشش گیاهی طبیعی اطراف مزارع می شود، گفت: این عمل نه تنها به از بین رفتن پوشش گیاهی منجر می شود بلکه با سلب امنیت گونه های متفاوت حیات وحش به ایجاد اختلال جدی در حیاتشان می گردد
.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان
لنگرود با اشاره به گشت زنی محیط بانان جهت ترویج و آگاهی رسانی به کشاورزان و جلوگیری از آتش زدن کاه و کلش، گفت: طی گشت زنی های مأمورین یگان حفاظت محیط زیست پاسگاه چاف و چمخاله، تاکنون 54 نفر از مالکین یا متصدیان مزارع کشاورزی به جرم آتش زدن کاه و کلش در شهرستان
لنگرود به دادسرا لنگرود معرفی شده اند.
نجات گفت: سوزاندن آثار به جامانده مزارع پس از برداشت محصول، سنت نادرستی است که هنوز در بین برخی کشاورزان مرسوم است و لازم است جهاد کشاورزی، دهیاری ها و بخشداری در این راستا جلسات آموزشی را برای کشاورزان برگزار کنند
.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست لنگرود بابیان اینکه سوزاندن کاه و کلش و دود حاصل آن در مزارع، مشکلات تنفسی برای انسان را به وجود می آورد، تصریح کرد: به استناد ماده 688 ق م ا مجازات سوزاندن کاه و کلش حبس تا یک سال خواهد بود.
انتهای پیام/