استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه عامل موفقیت ایران و انقلاب فرهنگ بسیجی است ادامه داد : در عملیات ها دیده می شد که رزمندگان پلاک های خود را از گردن خارج می کردند و قصد گمنامی کرده بودند و برای این کار خود نیز استدلال عاقلانه داشتند ولی شهدا در فیلم ها به گونه […]
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه عامل موفقیت ایران و انقلاب فرهنگ بسیجی است ادامه داد : در عملیات ها دیده می شد که رزمندگان پلاک های خود را از گردن خارج می کردند و قصد گمنامی کرده بودند و برای این کار خود نیز استدلال عاقلانه داشتند ولی شهدا در فیلم ها به گونه ای دیگر نشان داده می شوند.
به گزارش لنگرنیوز ، دکتر علی کریمیان عصر دیروز(جمعه) در مراسم یادواره ۲۴ شهید دهستان گلسفید گفت : دیدن این ستاره ها و بازخوانی این شهدا برای این که راه را گم نکنیم بر ما واجب است .
عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان افزود : زبان ملائکه از بیان کرامات شهدا قاصر مانده است و بر این اساس شناخت ما از شهدا ابتدایی است.
وی با بیان اینکه جوان امروز شهدا را در قالب اخراجی ها می شناسد اظهار کرد : شهید آوینی با خلق روایت فتح قلب جوانان را نسبت به رزمندگان و شهدا تسخیر کرده بود ولی امروزه روایت فتح در بین جوانان ما مغفول است.
کریمیان گفت : برخی از افرادی که خود را روشنفکر می نامند با تدفین شهدا در دانشگاه ها مخالفت می کنند و اعلام می کنند که دانشگاه جای افراد زنده نیست در صورتی خود مرده اند و این شهیدان هستند کهزنده ترین افراد در زمین هستند.
حجت الاسلام والمسلمین کریمیان افزود : اگر جامعه بخواهد به رشد برسد راهی جز شناخت حقیقت شهدا به صورت کامل ندارد .
کریمیان خطاب به کسانی که در جواب منتقدان می گویند بروید به جهنم گفت : آیا کسانی که دلواپس دستاورد های خون شهدا و انقلاب هستند خارجی هستند.
وی گفت : چرا باید بگوییم هیچ اتفاقی نیفتاده است وقتی امروز گفتمان در حاشیه برگزار می شود و نتیجه آن را هم به مردم اعلام نمی کنند.
دکتر کریمیان اظهار کرد : تحریم ها نه تنها شکته نشد بلکه به تعبیر برخی از کارشناسان حتی ترک هم برنداشته است بعد برخی دلسوزان را به جهنم دعوت می کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
انتخابات همه جا آبی میشه جوش نیارید ....
از ۲ روز قبل از عید تا همین امروز که ۴ ام هست روزی ۲ ساعت آب داریم. منزل ما در کوچه موسوی چالکیاسر هست. خ ....
آقا میلاد اسماعیل دوست عزیز . دوست داریم و حمایتت میکنیم ....
عالی بیشتر اهنگاشونو منتشر کنید تا این خواننده ها بیان سر زبونا نه چارتا دفتر نقاشی مث تتلو.. ....
:):):) ....
[…] هستهای و درخواست تهران برای برداشته شدن تحریمها توضیح داد: «بایدن بسیار شفاف بوده، اگر ایران ....