به گزارش لنگرخبر، مازیار جعفری در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به آغاز فصل برداشت چای از بیش از ۲۰ هزار هکتار باغات شمال کشور گفت: محوریت اصلی اتحادیه چای کاران شمال کشور سلامتی و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا بین کشاورزان چای کار و کارگران کارخانه های چای سازی است. وی افزود: صبح دیروز جلسه ای با همین محور در سازمان چای کشور با حضور کادر پیشگیری از بیماری دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار و راهکارهای لازم بررسی گردید مدیرعامل اتحادیه چای کاران شمال کشور اضافه کرد تهیه و توزیع بیش از ۱۰ هزار تراکت آموزشی پیشگیری از ویروس کرونا بین چای کاران، سنجش سلامت کلیه پرسنل کارخانه های از کارگر و کارفرما به صورت روزانه و استفاده از تونل ضدعفونی هوا سطوح در ورودی همه کارخانه های از جمله خواسته های ما بود که در این جلسه مطرح گردید. جعفری خاطرنشان کرد این اتحادیه در کنار سلامت چای کاران همواره پیگیر و تلاش می کند درامد چای کاران با افزایش تولید و حمایت متصدیان صنعت چای کشور افزایش یابد. لازم به ذکر است بیش از ۵۵ هزار خانوار در استان های گیلان و مازندران به فعالیت چای مشغول اند و ۹۰ درصد باغات چای شمال در استان گیلان و ۱۰ درصد در استان مازندران واقع شده است و بیش از ۱۶۰ کارخانه چای سازی در تولید چای برای مصارف داخلی و صادراتی فعال هستند. گفتنی است با توجه به روند تولید و فراوری چای که دمای بیش از ۹۰ درجه را طی می کند هیچ مشکلی ندارد و کاملاً سالم است
همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان