به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، در شهریور سال ۱۳۸۲  کارخانه رشت الکتریک با تمام تجهیزات یعنی بیش از ۵۰۰ دستگاه ماشین آلات در حال کار و ۱۲ هکتار زمین با حدود ۳۰ هزار مترمربع زیربنا همراه با تجهیزات کارخانه در سنگر و شهرک صنعتی و دفتر تهران به بخش خصوصی به مبلغ یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در اقساط سه ساله واگذار کردند و ضایعات این کارخانه را یک میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان فروخته و کارخانه تعطیل شد.

سرنوشت تلخ این کارخانه در حالی رقم خورد که رشت الکتریک در تولید ۱۱۲ محصول در دنیا حرف اول را زده و در بین شاغلین آن ۵۰۰ نفر با ۱۷ سهم به ارزش ۱۷ هزار تومان و ۵۰۰ نفر دیگر تعداد ۱۸ سهم به ارزش ۱۸ هزار تومان را خریداری کردند و این شرکت پس از انقلاب با افزایش ظرفیت اشتغال به تولید خود ادامه داده است.

بعد از سفر رئیس قوه قضاییه به گیلان آیت الله رئیسی از کارخانه رشت الکتریک دستور رسیدگی به وضعیت این کارخانه مطرح و بعد از مدتی عوامل نابودی رشت الکتریک بازداشت و هشت هزار هکتار بالغ بر یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به بیت المال بازگشت.

حال پس از گذشت چند روز از بازداشت عوامل نابودی رشت الکتریک و بازگشت  هشت هزار هکتار بالغ بر یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به بیت المال دادستان مرکز استان گیلان  از صدور کیفرخواست پرونده کیفری شرکت رشت الکتریک خبر داد.

به گفته سید مهدی فلاح میری  در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی در قوه قضاییه و کمک به احیای واحد های بزرگ تولیدی در گیلان، با رسیدگی به وضعیت شرکت رشت الکتریک و تشکیل پرونده کیفری در این خصوص، در کمترین زمان ممکن تحقیقات فنی و کارشناسی درباره اتهامات وارده به اشخاصی که سبب تعطیلی این کارخانه شدند در دادسرای رشت تکمیل و پرونده با صدور کیفر خواست، برای رسیدگی به دادگاه ارسال شد.

بنا بر اعلام دادستان  مرکز استان گیلان در دادگاه به اتهامات خریداران شرکت رشت الکتریک به عنوان مشارکت و معاونت در اخلال در نظام تولید رسیدگی خواهد شد.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان