[ad_1]

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، سردار محمد عبدالله پور عصر امروز در نشست هم اندیشی مربیان سواد فضای مجازی گیلان عصر امروز در سالن ایثار بنیاد شهید و امور ایثارگران رشت  با گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار کرد: امروز ما در نبرد تحمیلی جدیدی هستیم و باید بتوانیم در این عرصه مسلط شویم و دشمن را از این صحنه بیرون کنیم و برای حضور در این عرصه نیاز به مردان و زنان مجاهدی داریم که این کار بزرگ را انجام دهند.

وی امنیت و اقتدار امروز در جمهوری اسلامی را مرهون از خودگذشتگی های رزمندگان و جانبازانی دانست و ۳۰ سال روی تخت خوابیدند و افزود: امروز جنگ در فضای مجازی به مراتب سخت تر خواهد بود و یکی از سختی های این نبرد، نفهمیدن و نشناختن این فضا توسط برخی مدیران و مسؤولان است، در عرصه جنگ تحمیلی عده ای می خواستند به جای رفتن به جبهه برای تحصیل به خارج رفتند و حتی عده ای برای فرار از جنگ، به تحصیل در حوزه علمیه رفتند، امروز هم در عرصه فضای مجازی چنین افرادی وجود دارند که از حضور در نبرد مجازی پرهیز می کنند.

فرمانده سپاه قدس گیلان با بیان اینکه در چند سال قبل در هر شهرستان به اندازه انگشتان یک دست هم مربی سواد رسانه ای نداشته ایم، گفت: امروز شاهد هستیم که در هر ناحیه تعداد زیادی مربی سواد رسانه ای داریم، اگر ما بلد کار نباشیم و مسلط نباشیم دچار آسیب خواهیم شد.

عبدالله پور با بیان اینکه بسیاری از افراد که زندگی کردن در فضای مجازی را نمی دانستند آسیب دیدند، تصریح کرد: کسانی که می خواهند در عرصه فضای مجازی حضور داشته باشد باید با وضو باشند، دشمن امروز هم قصد نابودی ما را دارد و هستی ما را مثل زمان جنگ هدف گرفته است؛ دشمن در جنگ، برای تضعیف روحیه رزمنده ها، شهرها را بمباران می کرد و رزمنده ها برای سلامتی اعضای خانواده خود نگران می شدند.

وی با تأکید بر اینکه در عرصه مجازی باید به گونه ای فعالیت کنیم که دشمن توان مقابله با ما را نداشته باشد، گفت: وضعیت ما امروز در عرصه فضای مجازی نسبت به زمان جنگ به لحاظ تجهیزات بدتر است و دستمان هم نسبت به آن زمان خالی تر است و اوضاع ما نیز نسبت به آن زمان بدتر است، در زمان جنگ تکیه بر مردم بود که توانستیم پیروز شویم امروز هم در عرصه نبرد فضای مجازی باید تکیه بر مردم باشد و با اعتبارات دولتی نمی توان کاری انجام داد.

فرمانده سپاه قدس گیلان پیچیده بودن عرصه فضای مجازی را از دیگر مشکلات این عرصه دانست و بیان کرد: دولت گذشته برای موضوع فضای مجازی اهمیت لازم را قائل نبود و به همین دلیل شبکه ملی اطلاعات به نتیجه نرسید اما در نیروهای مسلح، این موضوع به صورت داخلی شکل گرفته است و امیدواریم این شبکه در همه عرصه ها به نتیجه برسد.

عبدالله پور با اشاره به مجاهدت های زبیر در صدر اسلام و در رکاب پیامبر (ص) و سرنوشت بد او و قرار گرفتنش مقابل امام علی (ع) افزود: اگر زبیر هم باشیم ممکن است به دلیل انحراف از مسیر ولایت سرنوشت خوبی نداشته باشیم و در عرصه فضای مجازی هم باید مراقب باشیم از مسیر ولایت فاصله نگیریم.

 

آسیب های فضای مجازی، عامل دوم بروز طلاق در گیلان

مسؤول مرکز فضای مجازی سپاه قدس گیلان نیز در این نشست با اشاره به فعالیت های مرکز فضای مجازی در حوزه سواد رسانه ای اظهار کرد: امروز با گزاره ای به نام زندگی و زیست مجازی روبرو هستیم، به فرموده رهبر انقلاب، باید مردم را برای زندگی مجازی آماده کنیم. ما اگر موضوع زیست مجازی را مهم ندانیم و برای آن برنامه ریزی نکنیم حفظ آرمان های انقلاب اسلامی تقریباً غیرممکن خواهد بود.

سجاد ستوده، زیست مجاز را همچون چیدمان خانه و رفتارهای داخل خانه برشمرد و گفت: همه این امور تحت تأثیر زیست مجازی است و زندگی امروز مجازی شده و خریدهای روزمره را هم از طریق فضای مجازی انجام می دهیم درحالی که ایرانی ها عادت داشتند کت وشلوار را به تن کنند اما امروز همان را نیز از طریق فضای مجازی خریداری می کنند.

وی با تأکید بر اینکه اگر بتوانیم جوانان را از تهدیدهای فضای مجازی نجات دهیم تأثیرگذاری ما از بسیاری از مدیران بیشتر خواهد بود، تصریح کرد: امروز جریان انقلابی با عامه مردم، گره ارتباطی دارد و هر چقدر هم فعالیت کنیم این گره ارتباطی حل نخواهد شد اما از طریق سواد رسانه ای می توانیم این گره ارتباطی را حل کنیم و می توانیم به کمک سواد رسانه ای حتی در جهت گیری های سیاسی هم تأثیرگذار باشیم؛ هر جا که نیازهای مردم به صورت محترمانه پاسخ داده شود مردم در همان جا اعتماد خواهند کرد.

به گفته مسؤول مرکز فضای مجازی سپاه قدس گیلان، علت پذیرش سخنان سید حسن نصرالله توسط مردم دنیا، صداقت است و اگر امروز دیده می شود به واکسن برکت و بسیاری از دست آوردها در کشور بسیاری از مردم اعتماد نمی کنند عدم صداقت ها در کارها و فعالیت ها است.

ستوده با اشاره اینکه یکی از مهم ترین آسیب ها در عرصه خانوادگی در حوزه فضای مجازی است، گفت: مهم ترین عوامل مربوط به طلاق در استان گیلان ابتدا مسائل اقتصادی است و عامل دوم در افزایش طلاق ها، آسیب های ناشی از فضای مجازی است و همین عامل باعث شده است گیلان رتبه چهار آمار طلاق را در کشور داشته باشد.

وی با بیان اینکه کرونا زیست مجازی مردم را به جلو انداخته است، افزود: کرونا باعث شد همه آموزش ها مجازی شود در حال که این اتفاقات باید ۱۰ سال دیگر رخ می داد. در این فضا اهمیت کار مربیان سواد رسانه ای بیشتر خواهد شد.

انتهای پیام/۸۴۰۰۷


[ad_2]
منبع
همرسانی کنید:
برچسب‎ها : صدا

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان