در حال بارگذاری... لطفا صبر کنید.
به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان سالاری پیش از ظهر چهارشنبه در همایش گرامیداشت روز پزشک در سالن اجتماعات الزهرا (س) رشت اظهار کرد: ایران در بخش پزشک پروری به خودکفایی رسیده است.
وی با اشاره به نقش پزشکان در ایجاد آرامش روانی و امید به زندگی در جامعه افزود: کشور در حوزه درمان و سلامت حرف های زیادی برای گفتن دارد و استمرار این روند می تواند گشایش هایی زیاد ایجاد کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به شرایط سخت کرونایی در گیلان به تشریح اقدامات و تلاش های جامعه پزشکی و جبهه درمان استان در این ایام پرداخت و بیان کرد: زمانی بیش از ۱۰۰ هزار بیمار کرونایی در بیمارستان های گیلان بستری بودند و شرایط بسیار حساس و بحرانی بود اما با تلاش کادر درمان، بسیجیان و گروه های جهادی از این مشکلات و شرایط بحرانی عبور کردیم.
سالاری با اشاره به تزریق ۵ میلیون دُز واکسن کرونا در گیلان اضافه کرد: با کمک سپاه قدس، گروه های جهادی و جامعه پزشکی، گیلان در واکسیناسیون رتبه نخست کشور را کسب کرد.
وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب مبنی بر اینکه در این بیانیه راهبردی به نیروی انسانی مستعد و کارآمد با زیربنای عمیق و اصیل ایمانی و دینی به عنوان مهم ترین ظرفیت امیدبخش کشور اشاره شده اضافه کرد: پزشکان قشری متعهد و فرهیخته هستند که در بحران ها مایه دلگرمی مردم بوده و قطعاً این قشر نخبه جامعه در ریل گذاری بیانیه گام دوم انقلاب نقش اساسی دارند.
سالاری ادامه داد: در دوران همه گیری ویروس کرونا جامعه پزشکی استان گیلان در کنار سایر نیروهای بهداشت و درمان، ایثار را مشق کردند و درصحنه های سخت و جانکاه، جانانه ایستادند.
وی روزهای سخت شیوع کرونا را تجلی واقعی مفهوم سوگند پزشکی برشمرد و افزود: فرشتگان سفیدپوش حوزه سلامت درحرکتی جهادی همانند دوران دفاع مقدس از آسایش خود و خانواده گذشتند و در خط مقدم نبرد نابرابر ایستادند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به تعاملات این دانشگاه با سازمان نظام پزشکی استان در دوران کرونا گفت: تهیه، تأمین و توزیع تجهیزت حفاظتی برای سازمان نظام پزشکی گیلان، کمک های انجمن پزشکان عمومی رشت با هماهنگی نظام پزشکی، تخصیص حدود ۲۰۰۰ دز واکسن آنفلوانزا به نظام پزشکی استان در سال ۱۳۹۹، دسترسی به بانک اطلاعاتی پزشکان نظام پزشکی توسط اداره نظارت درمان، ارجاع موارد شکایت از عملکرد پزشکان به نظام پزشکی و دریافت بازخورد از آنان و بسیاری دیگر از موارد اقدامات دانشگاه به جامعه پزشکان در نظام پزشکی بوده است.
سالاری اضافه کرد: جذب ۱۱۴ عضو هیئت علمی جدید در سه فراخوان اخیر، افزایش تعداد پست های هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از ۴۳۰ به ۶۵۵ پست، اعضای هیئت علمی جذب شده در قالب تعهدات ۸۰ نفر، اعضای هیئت علمی جذب شده در قالب قرارداد ۷ نفر و تبدیل وضعیت ۵۳ نفر از اعضای هیئت علمی تنها چند مورد از این نوع اقدامات بوده است.
سالاری با اشاره به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بخش پزشکان فول تایم بیان کرد: قبل از سال ۹۸ تعداد کل پزشکان فول تایم ۹۴ پزشک بود اما امروز به ۲۵۵ پزشک افزایش یافته است.
وی ادامه داد: پرداخت مطالبات پزشکان فول تایم ازجمله حق الزحمه مقیمی و پزشکان مشمول تا پایان سال گذشته تصویب و اعمال افزایش ۱۰ درصد پلکان اول پزشکان فول تایم از تیرماه سال گذشته، پیشنهاد افزایش مبلغ پرداخت ودیعه مسکن و اجاره بها در امسال و یا پرداخت کارانه پزشکان فول تایم تا پایان سال گذشته از دیگر اقدامات است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به بخشی از اقدامات تحولی، زیرساختی، بنیادی و توسعه ای نظام سلامت گیلان طی سه سال اخیر افزود: ساماندهی حوزه سلامت و برطرف کردن مشکلات موجود عزمی جهادی می خواهد و این مسیر پرفرازونشیب با سرعت و شتاب روزافزون ادامه دارد.