وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به نظریه مترقی اندیشه انقلاب اسلامی در فعالیت های اجتماعی بانوان گفت: حضور مقتدرانه بانوان ورزشکار کشورهای مختلف در ایران اسلامی در شرایطی که دشمن تلاش می کند با ...

به گزارش ایسنا و به نقل از مرکز روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی شامگاه دوشنبه در آیین اختتامیه نخستین دوره بازی های بین المللی نوروز (ویژه بانوان) که در تالار وحدت برگزار شد، ضمن قدردانی از مسئولان برگزارکننده این رویداد بین المللی گفت: میزبانی از رویداد بین المللی نوروز به همت وزارت ورزش و جوانان به خوبی هر چه تمام تر انجام شد و حضور بیش از ۲۰ کشور در این دوره از رقابت ها مایه افتخار است. امیدواریم در سال های آینده با فرصت و برنامه ریزی بیشتر شاهد گسترش این رویداد ویژه بانوان در تقویم فعالیت های ورزشی بین المللی باشیم. همچنین برپایی این مسابقات فراتر از یک رویداد ورزشی، موضوع بسیار مهم در حوزه فعالیت های اجتماعی بانوان در کشورمان را به اثبات رساند و مفتخر هستیم که در انقلاب اسلامی توانستیم بسیاری از گزاره های متناقض نما را حل کنیم.

اسماعیلی افزود: یکی از این گزاره ها در موضوع فعالیت های اجتماعی بانوان بود. یک نگاهی وجود دارد که حضور اجتماعی برای زنان مضر است و با وظایف اصلی زن منافات دارد. نگاه دوم نگاهی است که زنان و دختران ما را از ریشه های اصلی خودش جدا می کند و  با بی توجهی به باورهای دینی، به دنبال فعالیت اجتماعی آنان است.

او تاکید کرد: نهضت اسلامی و اندیشه رهبران بزرگ این نهضت، راه حل سومی را ارائه کرده است که در آن بانوان ایرانی در عین حالی که مادری دلسوز، همسر مهربان و مدیر درجه یک در صحنه خانواده هستند، در حوزه فعالیت های اجتماعی هم مقتدرانه حضور پیدا می کنند و تحولاتی که در حوزه زنان در این ۴۴ سال رخ داده است، این ادعا را به خوبی اثبات می کند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به این که زنان غیور ایران عزیز نقش مهمی در پیروزی انقلاب اسلامی داشته اند، تصریح کرد: زنان همچنین نقش بسیار مهمی در دوران هشت سال دفاع مقدس ایفا کردند و امروز نیز در عرصه آموزش و فعالیت های اجتماعی دوشادوش مردان در حال ماموریت هستند. در این چند سال اخیر شاهد تفکر خطرناک و افراط گرایان ای در قالب گروهک هایی چون داعش بوده ایم و بدخواهان در این مسیر تلاش کردند که زنان کشورهای اسلامی را با این تفکر به دنیا معرفی کنند زیرا علاقه ای ندارند تا زنان با تقید به وظایف دینی، در حوزه های ورزشی، سیاسی و فرهنگی حضور داشته باشند.

 ‏‏اسماعیلی ادامه داد: برگزاری این مسابقات در جمهوری اسلامی آن هم در شرایطی که دشمن تلاش می کند با تروریسم رسانه ای یک جامعه متحجر از جامعه پیشرفته ایران اسلامی نشان دهد، جای بسی افتخار است. 

 وزیر فرهنگ با اشاره به این موضوع که جمهوری اسلامی ‏ نگاه متعالی به حوزه خاص ورزش بانوان دارد، گفت: امروز ورزشکاران زن ایرانی با حفظ همه ارزش های دینی و اخلاقی در صحنه های ورزشی حضور دارند و در رشته های مختلف افتخارآفرینی می کنند؛ به طوری که وقتی به بازی های آسیایی و جهانی نگاه می کنیم به مدال هایی که بانوان کسب می کنند، امیدوار هستیم. حوزه ورزش یک حوزه عمومی، قابل اشاره و لمس است. در بعضی از بخش ها زمان می برد که آن نگاه متعالی را اثبات کنید اما در حوزه ورزش، مسائل آن کاملا برای عموم مردم قابل درک است و این حوزه ای است که افتخارات ورزشکاران، بدخواهان مردم ایران را عصبانی کرده است و باید خطاب به بدخواهان ملت ایران گفت، از این عصبانیت بمیرید زیرا چشم دیدن درخشش ورزشکاران ایرانی را ندارید.

او در پایان ضمن قدردانی ویژه از جمیله علم الهدی گفت: ایشان بانوی فرهیخته ای هستند که نمونه نگاه متعالی انقلاب اسلامی به حضور زنان در جامعه دینی است. خانم دکتر علم الهدی قبل از آن که همسر رییس جمهور محترم باشندt یک شخصیت اجتماعی و علمی در تراز بالای جمهوری اسلامی به شمار می روندY به طوری که ایشان بیش از دهه ها به عنوان استاد دانشگاه در حوزه مطالعات مربوط به فلسفه تعلیم و تربیت جزو نخبگان این حوزه هستند و در  دانشگاه شهید بهشتی نیز کرسی معتبر تدریس و پژوهش را در اختیار دارند و با خوش فکری و همراهی خود با چنین رویدادهایی نشان دادند زنان در جامعه دینی از چه جایگاهی بالای برخوردار هستند.

اهدای جوایز گوهرشاد به برگزیدگان

در بخش دیگری از این مراسم جایزه ویژه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه عفاف و حجاب با عنوان جایزه گوهرشاد به برگزیدگان داخلی و خارجی این مسابقات اهدا شد.

مراسم اختتامیه نخستین دوره بازی های بین المللی نوروز دوشنبه شب با حضور جمیله علم الهدی ـ همسر رییس جمهوری ایران، محمد مهدی اسماعیلی ـ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، انسیه خزعلی ـ معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و جمعی از معاونان وزارت ورزش و جوانان در تالار وحدت تهران  برگزار شد.

در این دوره از بازی ها نمایندگان کشورهایی چون افغانستان، ازبکستان، پاکستان، روسیه، مصر، نپال، اندونزی، عراق، تایلند، ارمنستان، گرجستان، فلسطین، بلاروس، کویت، قرقیزستان، تونس، سوریه، ترکیه و ایران حضور داشتند.

انتهای پیام 

همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان