در حال بارگذاری... لطفا صبر کنید.
به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، اسدالله عباسی استاندار گیلان امروز در آیین افتتاح پژوهشکده تروما کشور در رشت با بیان اینکه به لحاظ علمی پژوهش در امور پیشتاز و حائز اهمیت است، اظهار کرد: راه اندازی پژوهشکده تروما در پیشگیری از حوادث و بروز سوانح و همچنین آسیب شناسی پس از آن، بسیار لازم است.
وی با اشاره به شمار بالای مسافر و گردشگر در گیلان افزود: در کنار حجم بالای حضور گردشگران در گیلان، تروما عابر و موتور سوار نیز در گیلان بسیار زیاد است و باید با پژوهش های موثر کاهش پیدا کند.
استاندار گیلان همچنین تشکیل و تدوین بانک اطلاعاتی برای کاهش ظهور آسیب و سوانح تروما و همچنین تسریع در درمان بیماران ناشی از تروما را لازم و ضروری است.
نماینده عالی دولت در گیلان با حائز اهمیت برشمردن مقوله آموزش در توسعه نظام سلامت گفت: پژوهشکده تروما می تواند پایگاهی برای آموزش و انتقال مفاهیم تروما به محصلان باشد.
عباسی ضرورت بلوک بندی گیلان به چهار نقطه جغرافیایی در تروما را یکی از الزامات دانست و بیان کرد: خروجی پژوهش های پژوهشکده تروما باید مردم را به این آگاهی برساند که چگونه از بروز حوادث ترومای پیشگیری و اقدامات فوری را در رابطه با درمان به کار بگیرند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در این مراسم اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای جهش به اقدامات فوری نیاز دارد که راه اندازی پژوهشکده تروما یکی از آن ها در راستای توسعه و پیشرفت بود.
محمدتقی آشوبی با اشاره به تلاش های صورت گرفته برای راه اندازی پژوهشکده تروما در گیلان افزود: این پژوهشکده نخستین پژوهشکده تروما در کشور است که بین تمام دانشگاه های علوم پزشکی کشور موفق به اخذ مجوز آن شده است.
وی با اشاره به اهمیت راه اندازی پژوهشکده تروما گفت: شمار تروما در گیلان با توجه به جمعیت ساکن و شناور آن بسیار زیاد است و مهمترین نیاز در همین رابطه، پژوهش و تحقیقات موثر و هدفمند است.
پایان پیام/۸۴۰۰۸