در حال بارگذاری... لطفا صبر کنید.

به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش لنگرود، مدیریت آموزش و پرورش لنگرود نشست ادبی «مدح امیر» رویکرد غدیر در آیینه‌ی ادبیات فارسی را با حضور شاعران، فرهنگیان و دانش آموزان‌در محل سالن اجتماعات فرهنگ برگزار کرد.

در این نشست که با اجرای «طیبه عباسی» شاعر و معلم برگزار شد ابتدا «فرامرز محمدی پور» شاعر، روزنامه نگار در خصوص غدیر در شعر شاعران فارسی مطالبی ایراد کرد و اینکه در ادبیات آیینی همیشه این نکته را بایستی پیش رو داشت که معرفت‌ها و فضیلت‌ها به تصویر کشیده شوند و در این فرایند داشتن بینش و دانش کافی ضروری است زیرا ادبیات آیینی فقط در تخیل خلاصه نمی‌شود.

محمدی‌پور با اشاره به تجارب خود در حوزه‌ی فعالیت‌های فرهنگی و هنری به ویژه حوزه‌ی دانش آموزی اظهار داشت: با راه اندازی کانون‌ها ی شعر و ادب دانش آموزی می‌توان استعدادها را شناخت و برای بالندگی و پویایی دانش آموزان شاعر و نویسنده کمک‌شان کرد تا بتوانند در مسیر علمی و درستی هدایت شوند.

در ادامه شاعران اسماعیل یکتایی، طیبه عباسی، حسین شمسی، سید مهدی بنی هاشمی، زین العابدین آذر ارجمند، ناهید عاشوری و ماتینا جهانی (دانش آموز) آخرین سروده‌های خود را در ارتباط با غدیر به خوانش نشستند.

سیده فریبا حسینی دیوشلی، دبیر نشست ادبی «مدح امیر» با تاکید به تشکیل کانون ادبی در آموزش و پرورش گفت: حضور فرهنگیان شاعر و شاعران پیشکسوت می‌تواند نمونه و الگوی مناسبی برای دانش آموزانی باشد که در حوزه‌ی ادبیات از استعداد درخشان برخوردارند و این روند در حقیقت کار شایسته‌ای است که فعالیت‌های پرورشی دانش آموزان را پر رنگ‌تر نشان می‌دهد.

شایان ذکر است در این نشست ادبی «علی ملایی» معاون پرورشی آموزش و پرورش لنگرود از پاس داشت زبان‌و ادبیات فارسی به ویژه در ساختار آموزش و پرورش مطالب مبسوطی ایراد کرد و در پایان نیز با حضور «محمود نیک خواه» مدیرآموزش و پرورش لنگرود از شاعران با تقدیم هدایا قدردانی شد.


طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان