جشنواره بهار نارنج با هدف معرفی این محصول کشاورزی روز جمعه ۱۹ اردیبهشت ماه در بخش کومله شهرستان لنگرود برگزار می شود .
به گزارش لنگرنیوز ، هر ساله با آغاز فصل بهار، شکوفه دادن درختان نارنج آغاز می شود، بهار نارنج همان شکوفه درخت نارنج است که در فصل بهار درخت را زینت داده، در پاییز و زمستان، جای خود را به میوه نارنج می دهد.
جشنواره بهار نارنج با هدف معرفی این محصول کشاورزی روز جمعه ۱۹ اردیبهشت ماه در بخش کومله شهرستان لنگرود برگزار می شود .
این جشنواره برای دومین سال در شهرستان لنگرود برگزار می شود.
در کنار جشنواره بهار نارنج ، غرفه های مختلف صنایع دستی نیز برپا می شود .
همه ساله با فرا رسیدن بهار، برداشت شکوفه های بهار نارنج از اواسط فروردین تا اواسط اردیبهشت انجام می شود و از این شکوفه ها برای تهیه مربا، عرق، دمنوش و شربت استفاده می شود.
عرق بهار نارنج به سبب داشتن طبع گرم، برای اعصاب بسیار مفید است و معمولا این عرق به صورت شربت مصرف می شود اما مهمترین خاصیت دارویی بهار نارنج تأثیر آن روی سیستم عصبی بدن است.