به گزارش پایگاه اطلاع رسانی لنگرخبر، به احتمال زیاد شما در طول زندگی تان ترکیب شیر و عسل خورده باشید اما کم پیش آمده است که سیر و عسل خورده باشید. سال های سال، سیر به عنوان نوعی ماده غذایی و همچنین نوعی دارو در نظر گرفته شده است و افراد از فواید بسیار آن استفاده کرده اند.
در زمان های پیش تر از سیر به عنوان نوعی پماد و در درمان عفونت ها و ضعف های جسمانی و فشار خون بالا و مشکلات قلبی عروقی نیز استفاده می شده است.
از طرف دیگر، عسل ماده ای معجزه آسا تلقی می شود و خواص دارویی، درمانی و خوراکی بسیاری دارد که مصرف آن تاثیرات مثبتی بر قسمت های مختلف بدن دارد. حال از ترکیب این دو ماده مفید چه به دست می آید و چه فوایدی ممکن است داشته باشد؟
برای این کار به یک لیوان عسل خالص و ۲۴ حبه سیر پوست کنده نیاز دارید. در لیوان حبه سیرها را قرار دهید و عسل را روی آن بریزید و چند روز آن را به همان حالت بگذارید. سپس، آن را به مدت یک سال یا کمی بیشتر در یخچال نهگداری کنید و از یک قاشق چای خوری از آن به مدت ۷ روز با شکمی خالی استفاده کنید.
از جمله فواید این ترکیب می توان به برطرف کردن عفونت ها، سرماخوردگی، سرفه، تب، خراش ها و زخم ها اشاره کرد.
همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان