به گزارش پایگاه اطلاع رسانی لنگرخبر، کسانی که رژیم می گیرند، بیشترین غذایی که می خورند به محدوده سالادها می رسد، اما آن ها هم دل شان کیک و شیرینی می خواهد، از آن شیرینی های خوشرنگ با مدل های عجیب و هیجان انگیز! حالا اگر به جای خامه و شیرینی از مواد سالاد در کیک استفاده کنیم، شاید این امکان را به همین افراد بدهیم که تصور کیک خوردن را داشته باشند.

2045937

میتسوکی موریاسو که کافه ای در ژاپن دارد، ثابت کرده که ظاهر سالادها می تواند از طعم شان هم بهتر باشد و این فضا را به وجود آورده است. او یک سال قبل با استفاده از موادی که در سالادها کاربرد دارند، کیک هایی با ظاهرهای هیجان انگیز درست کرده بود. او در این مدت توانست علاقه مندانی را پیدا کند و حالا کافه ای را تاسیس کند که تنها کیک هاو شیرینی هایی به این شکل تولید می کند.

ظرف کیک ها شامل لایه های رنگارنگی از سبزیجات، سویا، توفو، پنیرهای سبزیجات و نان های ساندویچی است که با رنگ بندی های مختلف کنار هم قرار گرفته اند، در نتیجه یک کیک سالادی بدست می آید که به اندازه مشخصی هم فیبر دارد.

2045935

این کیک ها را در کافه «سبزیجات» که از ۵ آوریل کار خودش را آغاز کرده، می توان پیدا کرد، به جز کیک های سالادی برای میان وعده، این کافه برنامه هایی برای شام هم دارد و می توان یک تکه نان بدون گلوتن را که شبیه که کیک چای است به همراه چای گیاهی سفارش داد.

2045938

این کافه برای فصل های مختلف منوهای متفاوتی دارد و توانسته مشتریان زیادی را هم به خودش جلب کند، حالا در این اوضاع چه کسی است که نخواهد کیکی را که هم زیباست و هم سالم نخورد؟

همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان