به گزارش پایگاه اطلاع رسانی لنگرخبر به نقل از گیل نگاه، در اولین روزهای زمستان، بازار ماهی فروشان لنگرود، جایی است برای عرضه ماهی های پرورشی نظیر کپور، سیاه و آمور که از استخر ماهی شهرهای استان مازندران و گلستان به گیلان آورده و از این محل به شهرها و استان های مجاور ارسال می شوند، کاری که از شب آغاز و تا صبح ادامه دارد.



هر شب حدود ۱۰ تا ۱۲ تُن انواع ماهی در بازار لنگرود تخلیه و توسط مغازه داران شهرهای دیگر به صورت کلی خریداری می شود و سپس صدای آشنای بازار لنگرود و فروشندگانی که از یک قیمت پایه مزایده را شروع می کند و سپس مشتریان قیمت های بالاتری را پیشنهاد می دهند که به این نوع فروش ماهی «چوب زدن» می گویند و بدین ترتیب معامله های خرده فروشی آغاز می شود.



تلاش شبانه کارگران بازار ماهی فروشان لنگرود را در ششمین شب از زمستان ۹۵ به روایت دوربین گیل نگاه مشاهده می کنید:



[gallery columns="1" size="large" ids="72781,72782,72783,72785,72784,72788,72787,72786,72790,72789,72792,72791,72793,72794,72795,72796,72797,72799,72798,72800"]

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان