شیرینی معروف گیلان در «ماه رمضان»

۱۴۰۲/۰۱/۰۵ ۱۰:۲۸ چاپ کد خبر: 182148

رشته خشکار یکی از معروف ترین و پرطرفدار ترین شیرینی های سنتی ماه مبارک رمضان در گیلان است . مواد تشکیل دهنده این شیرینی ساده اما خوشمزه، ترکیب آب و آرد برنج(رشته) و مواد میانی شامل گردو، شکر، هل و دارچین(خشکار) است. در تهیه این شیرینی، خمیر غلیظ تهیه شده ،به وسیله قیف سوراخ دار که جنس آن برنجی است ، به شکل رشته های مشبک و توری مانند در می آیند که بر روی یک سینی مسی پخته می‌شود و با مواد میانی پر و پیچیده می‌شود. این شیرینی ها پیش از مصرف در روغن سرخ می‌شوند.

عکاس: خاطره احمدی نژاد

408 Request Timeout

Request Timeout

Server timeout waiting for the HTTP request from the client.

" data-title=" 408 Request Timeout

Request Timeout

Server timeout waiting for the HTTP request from the client.

-
نمایش در اندازه اصلی" data-lightbox="imageset1"> 408 Request Timeout

Request Timeout

Server timeout waiting for the HTTP request from the client.

" datalink="images/pro_gallery/t3_ 408 Request Timeout

Request Timeout

Server timeout waiting for the HTTP request from the client.

" title=" 408 Request Timeout

Request Timeout

Server timeout waiting for the HTTP request from the client.

" width="230px" style="padding: 2px;border:1px solid #ccc" />
همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان