در حال بارگذاری... لطفا صبر کنید.
به گزارش لنگرخبر، حسن غلامپور طی یادداشتی نوشت: خدا انسان ها را آفرید تا بعد از زندگانی مشخصی در این دنیا، به دنیای ابدی بروند، دنیای ابدی که در آن، انسان هرچه در این دنیا برای خود کاشته از همان روزی می خورد، درواقع انسان با اعمال و رفتار خود باید به خدا یا خودِاو برسد.
نوع رسیدن به خدا یا خودِاو رسیدن نیز به طرق مختلفی است که البته در هر دینی نیز متفاوت است، به زعم نویسنده مقاله، خدا با معرفی دین اسلام و پیامبر اکرم به عنوان آخرین فرستاده اش، حجتی را تمام کرد که چون وچرا ندارد و در ادامه نیز ۱۲ امام برای پاسداری و معرفی دین اسلام آورد که در عصر حاضر، مهمان قدم های مبارک امام زمان (ع) هستیم و سال هاست که منتظریم تا به امر خداوند، زمان حضورش در بین دیدگان همه انسان ها فرارسد و دنیا پر از عدل و داد شود.
البته همه فرستادگان و پیامبران قبل از حضرت محمد (ص)، علاوه بر دینی که از سوی خدا دستور تبلیغ آن را داشتند نوید از دین اسلام نیز داده بودند و شاید این گونه بتوانیم تفسیر کنیم که خداوند برای معرفی دین اسلام و همه هویت های اخلاقی این دین، حلقه ای از پیامبران را به صف کرده بود تا مردم در دوران ها، کم کم با آن چیز که باید آشنا شوند.
گرچه در عصر غیبت امام عصر، محروم از نعمت حضورشان هستیم ولی توفیق استفاده از ولی فقیه به عنوان زعیم از بعد از آغاز غیبت کبری تاکنون را داریم که جامعه خالی از نائب نمانده، این زعما در طول دوران حیاتشان برای شکل گیری یک حکومت اسلامی تلاش کردند که سر آخر انقلاب اسلامی به زعامت امام خمینی (ره) شکل گرفت و امروز نیز آیت الله خامنه ای زعامت و ولی فقیه زمان را بر عهده دارد.
به زعم نویسنده، این زعما بعد از آغاز غیبت کبری تاکنون که بیش از ۶۰ نفر بوده اند و همه مدافعان حرم اسلام بوده اند که برای پایداری آن، مبارزه و تفکر اسلامی را در بین افراد دوران حیاتشان ترویج داده اند که شاید انسان های عصر حاضر بخش اعظمی از اثر حضور ولی فقیه و زعیم و یا همان مدافع حرم اسلام را در جامعه و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران مشاهده کرده اند.
البته نخستین مدافع حرم حضرت علی (ع) بود که در شبانگاهی در بستر پیامبر اکرم (ص) خوابید و متعاقب آن بقیه ائمه از حرم اسلام پاسداری کرده اند و امروز پیکره دفاع از حرم گسترش پیداکرده و نه تنها در ایران بلکه در دیگر کشورها نیز مشاهده می کنیم.
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و سرنگونی رژیم شاه بود که موجی از حملات مختلف علیه ایران سرازیر شد که این حملات از سوی کشورهای منفعت طلب و سلطه گری بودند که در دوران رژیم های گذشته مانند گاوی شیرده از منابع ایران استفاده می کردند ولی انقلاب و روشن شدن افکار عمومی توسط امام خمینی (ره) باعث قطع شدن دست همه بیگانگان شد و یکی از نخستین چیزی که علیه ایران به کار گرفتند جنگ نیابتی به سرکردگی صدام و پشتیبانی کشورهای سطله گر بود.
کمربند همت همه مردم ایران و دفاع از سرزمین و انقلاب خود، به حدی محکم بسته شده بود که دشمن نتوانست در هشت سال به اهداف شوم خود برسد و حتی یک وجب نیز از خاک ایران کم نشد و جوانان این ملت، جنگ را به دفاعی مقدس تبدیل کردند که بعد از گذشت چند دهه هنوز هم از سلحشوری جوانان آن دوران گفته می شود و هنوز هم ناگفته های فراوانی وجود دارد.
دشمن جنگ رودررو را باخته بود و شیوه جنگ های خود را عوض کرد و از انواع روش ها برای سرکوبی انقلاب اسلامی و سقوط کشور بهره برد ولی دیگر الگوی کشور، جنگ مقدس هشت ساله شده بود و همه کارهای بزرگی که در دوران نداشتن ها انجام شد و بماند اینکه در چهار دهه گذشته شاهد رشد و پیشرفت های شگرفی در زمینه های مختلف در دوران انقلاب بودیم و البته درجا زدن هایی که باید در جای خودش به آن موضوعات پرداخته شود.
اخلاص و صفا، تواضع، خدمت به دیگران، ایثار، فداکاری، سحرخیزی ها و عبادت های عارفانه، بی اعتنایی به زیورهای دنیوی و رفتارها و غیره ازجمله مصداق های رزمندگان بود که همه آن ها برگرفته از مکتب اسلام است که امام خمینی (ع) به خوبی توانسته بود با امکانات اندک دوران خود به طور شگفت انگیزی معجزه ای کند و موج اسلام و دفاع از حرم اسلام و پاسداری از آن را در بین جوامع داخل و حتی خارج از کشور ترویج و گسترش دهد.
آیا من حاضرم جانم را برای حریم اهل بیت (ع) و اسلام بدهم؟ این سؤالی است که همه ما باید به آن فکر و جواب دهیم، البته مهم تر از جواب و فکر، عمل کردن به آن است، اینکه درزمانی که باید مدافع حریم حرم اسلام باشیم و نکند که زمانی وارد عرصه شویم که واقعه کربلا نیز تمام شده باشد.
در چند سال گذشته و در ادامه همان سلطه گری های استکبار، داعشیان بودند که با شکل و شمایل اسلام، علاوه بر کشتار بی رحمانه و جنایات متعدد، غارت اموال و اشغال کشورها می کردند و از همه موانع سد راه خود عبور می کردند که هدف نهایی آنان در پشت پرده، بازهم ایران بود.
رزمندگان دفاع مقدس، نخستین افرادی بودند که درک عمیقی از کشتار بی رحمانه دشمن و کینه ای که استکبار علیه ایران و انقلاب اسلامی دارد باخبر بودند که به همین دلیل وارد عرصه جهاد و پیکار شدند که طبق فرمایش رهبری مدافعان حرمین نام گرفتند.
این ها همان کسانی بودند که در عمل به سؤال آیا من حاضرم جانم را برای حریم اهل بیت (ع) و اسلام بدهم؟ جواب دادند و این را به همگان ثابت کردند که مرد عمل هستند و دفاع از حرم اسلام را در هر سرزمینی که باشد انجام می دهند و صرفاً معطوف در مرزهای جغرافیایی ایران نمی شوند، چراکه اسلام، مرزهای بین کشوری ندارد.
غرب ادعای تضییع حقوق بشر در کشورهای اشغال شده توسط داعش را می زد و البته انقلاب نیز داعیه دار ادعای تضییع حقوق بشر است، البته حقوق بشر در نگاه غرب یعنی هر آن چیزی که در ذهن خوددارند ولی حقوق بشر در نگاه اسلام عدم سلطه پذیری، آزادی، مهربانی، اخلاص و هم بستگی و همه چیزهای خوبی است که اسلام برای هر انسان مدنظر دارد و یکی از اهداف مدافعان حرم نیز تحقق همین امر و جلوگیری از تضییع حقوق بشر و رهایی انسان ها از سلطه گران بود.
موضوع مهمی که نمی توان از آن گذشت صدور انقلاب به آن سوی مرزها است، متأسفانه دفاع مقدس که به تعبیر رهبری گنج پنهان است هنوز ناگفته های فراوانی دارد که بازگو نشده ولی دفاع از حرمین باعث شد تا علاوه بر توجه مجدد به دوران دفاع مقدس در داخل، انقلاب اسلامی و فرهنگ دفاع مقدس نیز به مردم دیگر کشورها صادر شود به طوری که نقطه مقاومت در منطقه، کشوری به نام ایران بود که بخش اعظمی از فرماندهی جبهه مقاومت بر عهده فرماندهان ایرانی بخصوص سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بود که بالاترین نماد شهید دفاع از حرم اسلام و انقلاب است.
اغراق نیست اگر بگوییم صحنه به صحنه دوران دفاع مقدس در جنگ های چند سال اخیر توسط رزمندگان جدید و قدیم در دفاع از حرمین تکرار شد و دلاوری های خالصانه رزمندگان جوان عصر حاضر دقیقاً مانند همان رزمندگان جوان دوران دفاع مقدس است و امروز نسخه دیگری از دفاع مقدس ولی در عرصه بزرگ تری در جهان و مرزهای جغرافیایی در حال شکل گیری است که مدافعان حرم نامیده می شوند و به نظر می رسد که این دفاع از حرم تا زمان ظهور و حضور حضرت حجت ادامه دارد.
انتهای پیام/