به گزارش ایسنا، سیدمحمد حسینی در پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته قم ضمن تسلیت به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و همچنین با گرامی داشت سالروز شهادت سردار سلیمانی گفت: درآستانه ۱۹ دی و سالگرد قیام مردم قم هستیم که اولین جرقه انقلاب در چنین روزی در سال ۵۸ توسط همین مردم انقلابی و ولایی قم زده شد و این روزها که نقطه عطفی در تاریخ انقلاب هستند را باید یادآوری کنیم و فراموش نکنیم.
حسینی در ادامه با اشاره به اتفاقاتی که منجر به قیام مردم قم شد، تاکید کرد: پیشگامی مردم قم در کمک به شکل گیری انقلاب بسیار مهم است و در ۴۳ سال گذشته هم مردم قم نشان داده اند در سر عهد و پیمان با آرمان های انقلاب، امام عظیم الشأن، شهدا و رهبر حکیم و فرزانه انقلاب هستند و هرجایی انقلاب نیاز داشته این عزیزان در خط مقدم بودند.
وی در ادامه با اشاره به نقش مهم حوزه های علمیه و مراکز علمی و دانشگاهی قم در مسائل مختلف گفت: امروز اگر بحث تحول در علوم انسانی، اسلامی شدن دانشگاه ها و... مطرح شود همه نگاه ها به سوی قم است. اگر در رسانه ها و فضای مجازی شبهات و ابهامات مطرح شود، نگاه به قم است تا پاسخگوی این سوالات و ابهامات باشد.
معاون پارلمانی رییس جمهور ابراز داشت: انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی بود که به تحول فکری در بین مردم منجر شده و آن کسانی که باید این فرهنگ اصیل اسلامی و سبک زندگی اسلامی را در جامعه تبیین کنند، علمای حوزه علمیه قم هستند و تاکنون نیز خدمات شایسته ای توسط حوزه علمیه قم و نهادهای وابسته به حوزه در داخل و خارج از کشور انجام شده است.
معاون پارلمانی رئیس جمهور در ادامه با اشاره به سفر رئیس جمهور به استان قم در هفته گذشته گفت: این سفرها به گفته همه کارشناسان و بزرگان آثار و برکات فراوانی دارد. این که دولتمردان از نزدیک در جریان کمبودها، مشکلات و مسائل و اولویت های استانها قرار بگیرند بسیار می تواند موثر باشد.
وی تاکید کرد: برخی می گویند الان شرایط اقتصادی کشور خوب نیست و سفرهای رئیس جمهور به دلیل تصمیماتی که در سفرهای استانی اتخاذ می شود بار مالی دارد اما همه تصمیمات بار مالی ندارد و ما مواردی داریم که نیاز به گره گشایی دارد یا بحث تفویض اختیار است و دولت باید در میان مردم باشد.
حسینی ادامه داد: از سویی ایران فقط تهران نیست و نیاز است که مسئولان در میان مردم استانها و شهرهای مختلف باشند از نزدیک با مشکلات آنها آشنا شوند.
معاون رئیس جمهور گفت: شما در سیل اخیر دید که چندین نماینده از سوی رئیس جمهور بلافاصله به منطق سیل زده اعزام شدند که مشکلات مردم را بررسی کرده و گره گشایی کنند. در مساله سیل اخیر در استان های جنوبی ارتباط مسئولان کشور با مردم به خوبی مشاهده شد.
وی ادامه داد: خوشبختانه رخوتی که در هشت ساله گذشته حاکم بود با تحرک پویایی تلاش و مجاهدت مسئولان در حال جبران است. البته آن کم کاری ها، تنبلی ها و سختی هایی که وجود داشت و آسیب هایی که در طی ۸ سال گذشته وارد شد چیزی نیست که به سرعت به توان آنها را حل کرد اما دولت و مسئولان در حال تلاش هستند و تلاش گسترده ای صورت می گیرد که هر چه زودتر این مسائل و کمبودها و مشکلات تدریج حل شود.
معاون پارلمانی رئیس جمهور در ادامه با اشاره به برنامه ریزی هایی که برای ساخت مسکن در دولت صورت گرفته گفت: تصمیمات خوبی در حوزه های مختلف اتخاذ شده در همین سفرهای استانی برنامه ریزی های بسیار خوبی صورت گرفته است و کارهای خوبی انجام شده تا سرمایه گذاران بتوانند به راحتی وارد عرصه شوند. برای بسیاری از پروژه های نیمه تعطیل؛ مسائل فرهنگی، بحث خانواده و ازدواج جوانان و اشتغال تصمیمات خوبی اتخاذ شد.
وی در بخش دیگری با اشاره به برنامه های بسیار بزرگی که در ایران و بسیاری از کشورهای دنیا برای گرامیداشت سالگرد سردارسلیمانی برگزار شد گفت: شهید سلیمانی یک انسان شجاع، دلاور، پارسا، فداکار و وارسته بود و حتی دشمنان هم امروز چاره ای ندارند که به شجاعت و دلاوری سردار سلیمانی اعتراف کنند.
حسینی در ادامه با اشاره به تخریب شهید سلیمانی توسط برخی عوامل ضد انقلاب در داخل کشور؛ اظهار داشت: در فتنه ۸۸ به یاد دارید که برخی شعار نه غزه نه لبنان سر می دادند یا اینکه ابهاماتی را ایجاد می کردند و در نهایت دیدیم که آمریکایی ها با خباثت هر چه تمام این سردار قهرمان را ترور کردند و به شهادت رساندند و بعد هم می بینیم که سعی می کنند در رسانه ها و فضای مجازی چهره این سردار دلاور به دنیا معرفی نشود.
معاون پارلمانی رئیس جمهور تاکید کرد: در مراسم تشییع پیکر پاک سردار سلیمانی دیدیم که مردم چه هنگامه ای به پا کردند و چه حماسه ای در جای جای جهان اسلام آفریده شد. امسال هم با گذشت دو سال از شهادت سردار سلیمانی شاهد حضور گسترده و پرشور مردم در برنامه هایی که برای بزرگداشت سالروز شهادت سردار برگزار شد بودیم.
حسینی گفت: سردار سلیمانی در طول سال های حیات دنیوی خود همواره برای تامین امنیت کشور و مردم تلاش کرد و در هر شرایطی در خط مبارزه با دشمنان قرار داشت. برای همین دشمنان حتی از نام و تصویر حاج قاسم بعد از شهادت او هراس دارند.
معاون پارلمانی رییس جمهور تاکید کرد: حاج قاسم همه عمر در راه عقیده و هدف والای خودش سخت کوشی کرد، شایسته است تمام خاطرات این سردار بزرگ اسلام توسط هنرمندان ثبت و ضبط شود؛ بندگی محض، توسل همیشگی به اهل بیت(س)، عمل به هنگام، تدبیر نظامی و درایت سیاسی، رشد و کمال طلبی، تهذیب نفس، شهادت طلبی و کمک به مظلومان فارغ از رنگ، دین و زبان و آرامش درونی از ویژگی های بارز سردار حاج قاسم سلیمانی بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا (س) و با اشاره به احادیثی از ائمه معصومین(ع) بیان کرد: حضرت زهرا حجت خدا بر اولیای الهی و الگو و سرمشقی برای تمام مومنان و موحدان است.
حسینی اظهار کرد: سخاوت روح و بخشش، ایثار و از خودگذشتگی، زهد و پارسایی، عبادت و تمام ابعاد شخصیتی این بانوی بزرگ اسلام برای مردم الگو و سرمشق است.
انتهای پیام