[ad_1]

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، اسدالله عباسی امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه وضعیت اقتصادی کشور، شرایط تحریم و تورم نیاز به جراحی اقتصادی داشته است، اظهار کرد: ایجاد توازن و شفاف سازی در پرداخت یارانه ها، نیاز کشور بود و دولت به این کار شجاعانه ورود کرد.

وی با اشاره به اینکه برای تحقق رشد هشت درصدی باید اقتصاد را مردمی کنیم، گفت: باید از نظر ساختاری ریشه فساد را قطع کنیم و اصلاح ساختاری انجام دهیم تا فساد در بدنه سیستم اداری رخ ندهد.

استاندار گیلان با اشاره به عزم دولت سیزدهم برای اجرای طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها در راستای انجام اصلاحات اقتصادی در کشور بیان کرد: تا پیش از این؛ پرداخت یارانه ها که از سوی دولت انجام می شد، برای مردم ملموس نبود و شاهد گرانی ها ، قاچاق کالاها و صادرات معکوس بودیم.

عباسی پرداخت یارانه به مصرف کننده و مردم را یکی از وجوه اجرای این طرح مهم دانست و افزود: با این اقدام، از رانت جلوگیری شده و اقتصاد، مردمی می شود.

وی اجرای عادلانه سازی توزیع یارانه ها را یکی از موضوعاتی دانست و تصریح کرد: رئیس جمهوری در گفت وگو با مردم، گفتند که برای این منظور، آبرو گذاشتیم و بر این مبنا، وقتی جهاد آبرو مطرح می شود، با استفاده از تمامی امکانات و ظرفیت ها برای توزیع هرچه بهتر منابع و ثروت ملی بین آحاد مردم اهتمام می ورزم.

نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به واریز مبلغ نقدی به حساب سرپرستان خانوار بر حسب دهک های تعیین شده گفت: پیشتر در حالیکه دولت ارز ترجیحی را در اختیار تاجران برای وارد کردن کالاهای اساسی مردم قرار می داد؛ شاهد واردات اقلامی بودیم که هیچ تناسبی با مصرف اساسی مردم نداشت و در چنین شرایطی؛ دولت تصمیم گرفت مبلغ یارانه در اختیار مردم قرار گیرد.

عباسی همچنین به اختصاص یارانه در بخش آرد و نان اشاره و افزود: با فراهم سازی زیرساخت های صدور کالابرگ الکترونیکی، مردم با دستیابی به حقوق واقعی خود می توانند نسبت به خرید نان با کیفیت اقدام کنند ضمن آنکه از قاچاق آرد هم جلوگیری و از بروز تخلف هم ممانعت می شود.

وی با بیان اینکه قیمت نان در کشور و گیلان گران نمی شود، تصریح کرد: پرداخت یارانه این اقلام از سوی دولت برای بهره مندی آحاد مردم ادامه دارد و نظارت بر قیمت این اقلام، در بخش دارو از سوی بیمه ها مورد رصد و پایش قرار می گیرد،  نظارت بر کیفیت نان و حتی زمان بازگشایی نانوایی ها هم در سیستم پرداخت جدید یارانه آرد در نظر گرفته می شود.

استاندار گیلان با تأکید بر اینکه نظارت و گزارش های مردمی برای بهبود شرایط فعلی بسیار کمک کننده است، گفت هدف ما تقویت تولید داخلی، شفافیت و مبارزه با فساد است.

عباسی با بیان اینکه سامانه ۱۲۴ اداره کل صمت و ۱۳۵ تعزیرات حکومتی آماده دریافت شکایات مردمی است، بیان کرد: سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم برای کسانی که یارانه دریافت نکرده اند و در این خصوص شکایتی دارند، تعبیه شده است.

وی با اشاره به تشکیل قرارگاه استانی اصلاح ساختار اقتصادی مقابله با گران فروشی گفت: تعزیرات حکومتی اختیار دارد در محل جرم، حکم صادر کند تا با کسانی که با جان و مال مردم بازی می کنند، برخورد شود.

استاندار گیلان با بیان اینکه نیازمند پشتیبانی مردم برای موفقیت در برنامه های پیش رو هستیم، به توانایی پرداخت ۹ هزار میلیارد تومان سرمایه در گردش به تولیدکنندگان و واردکنندگان اشاره و تصریح کرد: هفت هزار میلیارد تومان اعتبار از محل سفر رئیس جمهوری به گیلان، به استان اختصاص یافته که می توانیم در اختیار تولید کنندگان قرار دهیم و افق آینده، بسیار روشن است.

عباسی، ظرفیت های استان در بخش های مختلف را بسیار خوب و قابل توجه دانست و بیان کرد: باید تولیدکننده، به انجام تولید در جهت شکوفایی اقتصاد دلگرم باشد، زیرا تولید، ایجادکننده زنجیره ارزش است و این زنجیره، منجر به اشتغالزایی، بالا رفتن بهره وری، افزایش درآمد، کاهش فاصله طبقانی و زدودن فقر می شود.

وی با بیان اینکه دولت صادق الوعد است و خود را موظف به عمل به وعده ها می داند،گفت: رهبر معظم انقلاب در بیانات دیروز خود تأکید داشتند که دولت در بخش اقتصادی کارهای مهمی در پیش دارد و همه برای به نتیجه رسیدن آن، باید کمک کنند.

استاندار گیلان با شاره به واریز یارانه مربوط به افزایش قیمت مرغ، تخم مرغ، لبنیات و روغن به حساب مردم اظهار کرد: غیر از اقلام فوق قیمت کالای دیگری تغییر نمی کند و اگر در صنفی به صورت خودسرانه اقدامی برای افزایش قیمت صورت گیرد، ناظران با جدیت برخورد قانونی می کنند.

عباسی با اشاره به موضوع پسماند و اعلام ابرچالش جدی استان از بدو مسؤولیت استانداری افزود: مسئله سراوان بسیار حائز اهمیت بوده و در پیش و حین سفر رئیس جمهوری به گیلان به آن پرداخته شد.

وی با تأکید بر لزوم توجه به حل مشکل آلودگی های رودخانه زرجوب و گوهررود رشت تصریح کرد: سرازیرشدن شیرابه سراوان را یکی از علل اصلی آلودگی رودخانه های گیلان اسن به این منظور برای  احیاء این دو رودخانه و تالاب انزلی کارگروهی تشکیل شده که به صورت مستمر برگزار می شود.

نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه مشکلات دپوی زباله در سراوان، معضلی ۳۸ ساله است، افزود: در سفر رئیس جمهوری به گیلان، وزیر کشور از منطقه سراوان بازدید و دستور رسیدگی فوری صادر کرد.

عباسی با اشاره به  طرح مشکلات اعتباری در خصوص پسماند در جلسات کارگروه و تعلل پیمانکاران بیان کرد: از اعتبارات سفر رئیس جمهوری، ۶۰۰ میلیارد تومان و نیز از اعتبارات شهرداری ها ۶۰۰ میلیارد تومان درنظر گرفته شد که یکصد میلیارد تومان آن به صورت نقدی در حساب شهرداری رشت واریز شده است.

وی با بیان اینکه باید ثبات مدیریت شهری به شهرستان های بازگردد گفت: به عنوان مجموعه دولت، قرارگرفتن مردم در تنگنا و استمرار آلودگی را نمی توانیم تحمل کنیم.

استاندار گیلان با اشاره به انعقاد قرارداد با پیمانکار برای بازیافت یک هزار و یکصد تن زباله انباشت شده در سراوان، افزود: با انعقاد قراردادهای جدید دو خط دیگر به سایت بازیافت لاکان افزوده می شود تا ضمن افزایش ظرفیت پردازش تا بیش از هزار تن و تبدیل به کود آلی و تفکیک از مبدأ نیز استمرار یابد.

عباسی با تأکید بر اهتمام شهرداری ها و دهیاری ها برای ترویج فرهنگ تفکیک زباله از مبدأ گفت: سرانه تولید زباله چنین مردم فرهیخته، فهیم و آگاهی، چرا باید دو برابر استاندارد جهانی باشد؟

وی با اشاره به فعال شدن خطوط فعلی سایت بازیافت لاکان گفت: سیستم تصفیه شیرابه ها در سایت سراوان نیز به زودی فعال می شود و شش لیتر در ثانیه به آب کشاورزی تبدیل خواهد شد.

استاندار گیلان با بیان اینکه شهرداری براساس قرارداد سال ۱۳۹۷ موظف شده تا پایان سال ۱۴۰۱ سراوان را به طبیعت بازگرداند، افزود: عملیات بهسازی آغاز شده و فرآیند تصفیه شیرابه ها نیز به زودی شروع می شود زیرا به عنوان یک گیلانی از جایگاه حقیقی و حقوقی، بازگرداندن سراوان به طبیعت یکی از آرزوهای بنده است چراکه همیشه نگران مردم آن منطقه بوده ام.

عباسی با اشاره به اختصاص اعتبار برای تصفیه خانه فاضلاب زندان لاکان و شماری از بیمارستان ها، بیان کرد: برای تصفیه خانه فاضلاب رشت ۶۸۰ میلیارد تومان اعتبار درنظر گرفته شده و مشغول فعالیت هستند.

وی با تأکید بر تسریع در روند عملیات اجرایی پهنه نخودچر رشت تصریح کرد: پس از جلوگیری از ورود شیرابه باید شاهد لایروبی رودخانه ها و جاری شدن آب سالم و زلال در آن ها باشیم، چون برخی فقط از نیاز پنج تا ۱۰ هزار میلیارد اعتبار صحبت می کردند درحالیکه مشکل این مسئله فقط بودجه نیست بلکه سوء مدیریت کاملا مشهود بوده است.

استاندار گیلان با بیان اینکه وارث بسیاری از مشکلات هستیم اما به مردم وعده داده ایم، گفت: وقتی رئیس جمهوری محبوب مردم از این رودخانه هایی که طی دورانی محل صید ماهی بوده و امروز محل اجتماع فاضلاب و شیرابه شده، بازدید می کند؛ وظیفه بنده استفاده از تمامی ظرفیت های موجود برای احیاء آن هاست.

عباسی با اشاره به تشکیل قرارگاه های مختلف شهرستانی در بخش آب، ساحل، صنعت و کشاورزی، افزود: هجوم ملخ ها در لوشان بحمدالله کنترل شده و در جهت خدمت به مردم همه مدیران به صورت جهادی، شبانه روزی و انقلابی پایکار هستند.

وی با هشدار به مدیران دولتی در گیلان در خصوص همراهی با مردم در راستای حل مشکلات گیلان بیان کرد: در مسیر حل مشکلات گیلان هر مدیری که همراهی نکند، تغییر صورت می گیرد تا وعده های مردم به صورت صادقانه عملیاتی شود.

انتهای پیام/۸۴۰۰۷


[ad_2]
منبع
همرسانی کنید:
برچسب‎ها : وزارت علوم

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان