به گزارش خبرنگار مهر، حجت الله عبدالملکی پیش از ظهر پنجشنبه در نخستین همایش «مردمی سازی اقتصاد و اقتصاد مقاومتی» در دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه مردمی بودن از اصول اساسی در مدیریت اسلامی است اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی دارای پنج اصل اساسی است که یکی از آن مردمی سازی اقتصاد است و این مردمی بودن در اقتصاد مقاومتی از اقتصاد اسلامی نشأت می گیرد. مردمی سازی یکی از اصول اساسی در اقتصاد اسلامی است.
وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی افزود: در دوره حکومت پیامبر (ص) نیز شاهد کمترین سرمایه گذاری دولتی بودیم و این ریل گذاری بیشتر توسط مردم صورت می گرفت که در واقع در این دوران کار حاکمیت هدایت و تنظیم گری بوده است.
وی بیان کرد: در طول تاریخ مکاتبی نیز بود که از آزادی اقتصادی صحبت کرده اند، آنچه که در اقتصاد اسلامی بر آن تاکید می شود، یک اقتصاد دولتی و مردمی است، در این اقتصاد دولت باید به نحوی مسائل را ساماندهی کند که از ظرفیت های مردمی استفاده شده و اقتصاد هدایت شود.
عبدالملکی تصریح کرد: در اقتصاد مقاومتی نیز وقتی سخن از مردمی سازی می شود، تاکید بر جایگاه مردم و تکالیف و حقوق آن هاست، مردم نه تنها نسبت به خود و خانواده خویش بلکه نسبت به جامعه نیز تکلیف دارند.
وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکخ بخشی از مردمی سازی اقتصاد نیز همین توجه بر تکالیف مردم بر اقتصاد در بخش های تولید و مصرف است افزود: با انتخاب کالای خارجی فرصت شغلی کارگران ایرانی از بین می رود؛ عدم خرید این کالاها همان تکلیف مردم در اقتصاد است.
وی گفت: اقدامی که به تازگی برای صدور مجوزها صورت گرفت یکی از برنامه هایی است که در راستای اقتصاد مردمی دولت است که باید فرآیندها را به گونه ای تنظیم کند که حقوق مردم در اقتصاد رعایت شود و آن ها بتوانند تکالیف خود را انجام دهند.