به گزارش خبرنگار مهر، سورنا ستاری صبح سه شنبه با حضور در دانشگاه گیلان و به همراه جمعی از مسئولین استانی، مرکز نوآوری این دانشگاه را افتتاح کرد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه کارخانجات باید به سمت تولید غذای دام بروند، گفت: کارخانجات باید غذا را با توجه به نوع دام طراحی و تولید کنند و به دست مردم برسانند.
ستاری با اشاره به شرایط فعلی حاکم بر جهان و ضرورت خودکفایی در حوزه غذا، بیان کرد: تولید غذای دام باید به صورت فرهنگ در سیستم دامداری کشور ایجاد شود.
وی تصریح کرد: استفاده از ضایعات شلتوک در استان گیلان نقش مهمی در تأمین امنیت غذایی دارد و باید به این مهم توجه ویژه شود.
مرکز نوآوری دانشگاه گیلان با مساحت هزار و ۸۷۵ مترمربع و با سرمایه گذاری بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال در دانشگاه گیلان افتتاح شد.
حمایت از طرح های پژوهشگران، کمک به شکل گیری و حیات شرکت های دانش بنیان، ایجاد ارتباط بین صنعت، دانشگاه و دولت و تشویق افراد به ایجاد شرکت های دانش بنیان و تجاری سازی محصولات از جمله اهداف و وظایف این مرکز به شمار می رود.
واحدهای مرکز نوآوری دانشگاه گیلان شامل شورای نوآوری، استارتاپ ها، شتاب دهنده ها، واحدهای تحقیق و توسعه، سازمان و صندوق های حمایتی دولتی و غیردولتی، سرمایه گذاران خطرپذیر و خیران حوزه فناوری و نوآوری است.