در حال بارگذاری... لطفا صبر کنید.
کفپوش ها انواع و کیفیت های مختلفی دارند و در هر فضا و مکانی که فکر کنید بسته به شرایط و نیازمندی ها قابل اجرا هستند. پارکینگ ها نیز از جمله مکان هایی هستند که به دلیل رفت و آمد بالا و سایر مواردی که در ادامه به آن ها می پردازیم، نیاز به کف مناسب و با دوامی دارند. انواع مناسب کفپوش پارکینگ بیش از هر چیز باید از استحکام و دوام بالایی برخوردار باشند. در این مقاله بهترین انواع کفپوش پارکینگ اداری و تجاری و منزل و مسکونی را به شما معرفی خواهیم کرد. در انتها نیز یکی از بهترین شرکت های تولیدکننده و مجری کفپوش پارکینگ را به شما معرفی خواهیم کرد.
در پارکینگ، رفت و آمد افراد پیاده و ترافیک عبوری خودرو بسیار زیاد است. بنابراین ایمنی و زیبایی نقشی مهم در داشتن یک کفپوش مناسب دارد. از جمله ویژگی های مهمی که باید به آن توجه داشت شامل: ضد لغزش بودن، مقاومت در برابر روغن و مواد شیمیایی، ضد رطوبت و نم، مقاومت مکانیکی بالا در برابر ترافیک و فشار، خط کشی مناسب برای پیدا کردن آسان مسیر، شست و شوی آسان و زیبایی است. در ادامه هر کدام از این ویژگی ها را بیشتر با هم بررسی می کنیم.
بتن رنگی بیشتر فرسوده می شود، دارای گرد و غبار است و تمیز کردن آن نیز بسیار دشوارتر است. اما کف پارکینگ اپوکسی بادوام و بدون گرد و غبار است و حتی اگر روی آن روغن خودرو ریخته باشد باز نیز به راحتی قابل تمیز کردن است. سطح بتن رنگی بسیار ممکن است در طول زمان ترک های ریز و درشتی داشته باشد و همچنین باید آب بندی شود در حالی که کفپوش اپوکسی در صورت اجرای صحیح بدون ترک بوده و نیازی به آب بندی ندارد.
کف اپوکسی برای پارکینگ مزایای زیادی دارد که آن را به یکی از بهترین گزینه ها برای کفپوش تبدیل می کند:
مرحله آماده سازی سطح مطابق با الزامات و استانداردهای آماده سازی مانند DIN 28052 انجام خواهد شد. برخی از الزامات یا عناصری که در مرحله آماده سازی سطح بتن باید رعایت شود به شرح زیر است: تمامی سطوح مورد نظر به دلیل چسبندگی مکانیکی پوشش ها باید زبری مناسبی داشته باشند لذا توصیه می شود قبل از استفاده از پرایمر سطوح را با تراش مخصوص تراشیده و پاک کنید. با توجه به اینکه کفپوش مذکور باید بر روی سطوح ثابت گذاشته شود، لذا توصیه می شود تمامی نقاط و محل های سست را با آسیاب یا چکش از روی سطوح جدا کنید. سطوح باید عاری از هر گونه آلودگی از جمله گرد و غبار، گریس، روغن و گریس، گچ، رنگ و همچنین مواد اسیدی و قلیایی باشد.چربی زدایی توصیه می شود. پس از چربی زدایی سطوح مورد نظر به روش های مکانیکی (تحت) و شیمیایی (اسیدشویی) جهت دستیابی به چسبندگی استاندارد و ایجاد صافی سطح مورد نظر، در صورت نیاز سطوح را با دوغاب رنگ آمیزی می کنند. پس از انجام تمامی مراحل فوق، تمامی سطوح وکیوم می شوند. وضعیت سطوح از نظر مقاومت مکانیکی از جمله مقاومت فشاری و کششی آزمایش می شود. ترک های ابزار در سطوح نباید از نظر تعداد و عرض زیاد باشد که در صورت نیاز قابل بررسی و ترمیم است. گچ های سیمانی موجود یا سایر لایه های اعمال شده برای تسطیح باید از نظر چسبندگی خوب به سطح اولیه آزمایش شوند و در صورت عدم چسبندگی آنها باید تخریب و حذف شوند. سطوح نباید کاملا صاف (بدون لیسیدن) باشند و منافذ زیادی نداشته باشند. رطوبت سطوح در حین اجرا نباید بیشتر از 4 درصد باشد بنابراین در این مرحله تست رطوبت سطحی انجام می شود و این امر تضمین می شود. در صورتی که در قسمت های خاصی از سطح تعمیراتی صورت گرفته باشد، باید از نظر کیفیت مورد نیاز با دقت بیشتری شناسایی شود و چسبندگی و یکنواختی آنها به صورت ویژه انجام شود. کلیه درزهای اجرایی و انبساطی موجود و همچنین ترک های ایجاد شده روی سطوح با ماستیک مخصوص صاف می شوند.
شرکت مهندسی کفپوش صنعت آریا به عنوان یکی از پیمانکاران اصلی با بیش از 15 سال تجربه درخشان در زمینه طراحی و مهندسی، تامین مواد و اجرای انواع کفپوش اپوکسی و پوششهای صنعتی و سیستم های حفاظت از خوردگی فعالیت نموده و با تکیه بر همت و تلاش کارشناسان و کارکنان مجرب خود و نیز بهرهگیری از الزامات سیستم مدیریت کیفیت براساس استاندارد ISO 9001:2008 و استقرار سیستمهای ارتباط و ارزیابی رضایت مشتری همواره سعی در افزایش کیفیت محصولات و همچنین افزایش رضایت مشتریان خود دارد. شما عزیزان می توانید برای دریافت مشاوره های تخصصی و استعلام قیمت با شماره های 02122382879 و 09123384767 تماس بگیرید.