کمال الدین پیرموذن در گفت وگو با ایسنا، با تاکید بر اینکه دولت باید اصلاحات دیگری در نظام اقتصادی انجام دهد، اظهار کرد: این اصلاحات باید در نظام مالیاتی، تجمیع عوارض مالیات، تسهیل مقررات صادرات و واردات و مقررات بانکی انجام شود. همچنین با در دستور کار قرار دادن راهبردهایی دیگر نظیر تعامل بیشتر با دنیا، احیای برجام و جذب سرمایه خارجی، تهیه قانون بازار سرمایه و اوراق بهادار و مالیات منصفانه بر ارزش افزوده و لغو انحصارات اقتصادی، در راستای بهبود وضع معیشت شهروندان گام بردارد.
وی افزود: دولت باید جریان تولید ثروت را در کشور با اهتمام به رشد اقتصادی، تقویت نظام اجتماعی و تخصیص منطقی و عادلانه یارانه ها به راه بیاندازد و در عین حال به اعتراضات و گلایه های مردمی بها دهد .
این نماینده سابق مجلس با تاکید بر اینکه اقدامات دولت در راستای جلوگیری از اسراف در هزینه های اجرایی و کنترل مجدانه قیمت های تمام شده به خودی خود اقدامات منفی نیست، تصریح کرد: اتفاقاً این موارد باید به عنوان رفتار مثبت و منطقی دولت موردتوجه قرار گیرد. در دنیای امروز دولت کارآمد دولتی است که با تعامل با جامعه جهانی به دانش، آگاهی و اطلاعات عموم شهروندان جهان به عنوان سرمایه بنگرد، به آن تکیه بزند و از آن به نیکی بهره بگیرد.
وی ادامه داد: اجرای برنامه هایی که موجب افزایش ارزش افزوده منابع خام کشور می شود نیز ازجمله دیگر اقداماتی است که باید مورد توجه قرار گیرد تا با پروسه افزایش ارزش افزوده، به سوی از میان برداشتن بیکاری و فقر و حاشیه نشینیِ ناشی از عدم توزیع مناسب ثروت و نبود عدالت اجتماعی حرکت کنیم و این بلای خانمان برانداز را ریشه کن کنیم.
پیرموذن گفت: لازم است با بها دادن به دیپلماسی پویا و عزت خواه، زمینه احیای برجام را فراهم کرد. دولت و مجموعه حاکمیت باید با جلب مشارکت شهروندان از یک سو و گسترش روابط خارجی و تعامل با جامعه جهانی از دیگرسو، ملت و مملکت از تنگناهای معیشتی و اقتصادی برهاند.
انتهای پیام