لنگرنیوز | فراوری چای سیاه سال هاست که به همان روش سنتی گذشته انجام میشود ،اگر چای به میزان مصرف شخصی باغدار چای باشد به صورت سنتی و توسط دست بر روی سینی چوبی مالش داده و بصورت طبیعی خشک میشود که جزو اعلا ترین و مرغوب ترین چای های مصرفی میباشد ،ولی اگر بیش از مصرف چای کار باشد چاره ای جز فروش آن به کارخانه های فراوری چای نیست ،زیرا فراوری حجم بالای چای به روش سنتی زمان و انرژی زیادی میطلبد و عملا انجام این کار منطقی و به صرفه نیست ،پس چایکار مجبور به فروش چای با قیمت مصوب به کاخانه میباشد و این کاخانه ها هستند که کیفت و قیمت چای سیاه را تعیین میکنند.

در سال های اخیر با افزایش تقاضا برای چای درجه یک ایرانی و تغیر ذائقه مردم به سمت چای داخلی گروه ماشین سازی هماک صنعت در راستای حمایت از کشاورزان گیلانی اقدام به تولید ماشین آلات فراوی چای خانگی نموده تا این بارعلاوه بر کارخانه های بزرگ تولید چای ،کشاورزان نیز سهمی در فراوری محصول کشت شده خود داشته باشند .

گروه تولیدی هماک صنعت کادوس واقع در شهرستان لنگرود در سال های گذشته با تحقیق و پژوهش در زمینه روش های نوین فراوری برگ سبز چای و تبدیل آن به چای سیاه موفق به تولید دستگاه مالش چای خانگی برای حمایت از چایکاران و باغداران گیلانی نموده . ما با طراحی و شبیه سازی سه بعدی رایانه ای و انجام تست های متعدد اقدام به تولید محصولی کرده ایم که در کنار مالش برگ سبز چای با همان کیفت سنتی و دستی باعث افزایش حجم تولید و سرعت بخشیدن به این کار مانند کارخانه های فراوری چای صنعتی شود .

مالش چای
دستگاه مالش چای از یک مخزن با جنس استیل یا فولاد با روکش استیل برای نگه داری چای سبز و یک سینی با جنس استیل با تیغه هایی از جنس برنج تولید میشود ،از مزیت اصلی مالش چای هماک صنعت میتوان به اهمیت فراوان به مساله بهداشت و رعایت استاندارد های مواد غذایی اشاره کرد ،زیرا دستگاهی که با مواد خوراکی یا نوشیدنی در ارتباط است نباید باعث تماس مواد با رنگ های صنعتی یا اجسام آلوده و غیر بهداشتی کند از همین رو در تمامی نقاطی که با برگ چای در تماس است از استیل استفاده شده تا مانع برخورد رنگ یا تماس آهن یا زنگ آهن با چای شود و ضمن حفظ کیفت چای و عدم آسیب به رنگ و طعم آن باعث رعایت کامل اصول بهداشتی شود

امنیت نکته مهم دیگری در این ماشین آلات میباشد ،بصورتی که ضمن طراحی ایمن آنها برای کاهش خطرات استفاده اپراتور از دستگاه از یک شاسی اضطراری در برنه دستگاه استفاده شده تا در صورت بروز خطر با فشار آن تمام فرایند فعالیت آن متوفق شود و از بروز حادثه جلوگیری شود

همچنین الکترو موتور تمامی مدل ها از 15 تا 100 کیلویی 20% بالاتر از نیاز دستگاه انتخاب میشود تا در شرایط خاص یا افزایش فشار دستگاه بدون مشکلی به کار خود ادامه دهد و خللی در کارکرد آن ایجاد نشود.

دستگاه های مالش برگ چای هماک صنعت در ظرفیت های 15 – 30 – 50 – 70 و 100 کیلویی تولید میشوند ،کشاورزان میتوانند با توجه به حجم تولید مورد نظر خود یکی از این مدل ها را انتخاب نموده و کارگاه فراوری چای خود را راه اندازی نمایند.

خشک کن
بعد از فرایند مالش چای و اکسیداسیون آن نوبت به خشک کردن آن میرسد ، مرحله ای که با خشک کن چای هماک صنعت خیال شما از بابت حفظ کیفت چای راحت خواهد بود.

خشک کن های هماک صنعت بصورت گرمای غیر مستقیم کار میکنند تا از تغیر طعم و کیفیت چای جلو گیری کند ،بدین صورت که محفظه تولید گرما بصورت مجزا درون یک هوا ساز قرار گرفته و تمامی گاز های سمی را به وسیله یک دودکش به خارج از خشک کن منتقل میکند ، استفاده از عایق قوی باعث جلوگیری از نشت و حدر رفت حرارت شده و استفاده از فن مقاوم در گرمای بالا باعث کارکرد بهینه دستگاه و افزایش طول عمر آن شده .

از مزایای خشک کن های چای استاندارد گردش هوای یکنواخت بین تمامی طبقات کابین خشک کن میباشد تا ضمن کاهش مصرف انرژِی چای تمامی طبقات را بصورت یکنواخت و در یک زمان خشک کند ،همچنین نکته مهمی که باید در خشک کن های چای مد نظر قرار گیرد توان واقعی دستگاه برای تحمل دمای 100 درجه سانتی گراد میباشد ، و در کنار آن دریچه های خروج رطوبت مازاد میتواند باعث تسریع در فرایند خشک کردن چای شود که در دستگاه های هماک صنعت به تمامی آنها توجه شده .

برای دریافت مشاوره رایگان یا اطلاعات بیشتر با دفتر مرکزی در تماس باشید

دفتر مرکزی : گیلان، لنگرود ،کمربندی رودسر به سمت لنگرود ، جنب نمابشگاه اتوموبیل جوانمرد، گروه تولیدی هماک صنعت

تلفن تماس :

09118866608

09118866601

01342523705

همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان