در حال بارگذاری... لطفا صبر کنید.
به گزارش خبرنگار مهر، امیر رضا پور رمضانعلی در نشست خبری فدراسیون شطرنج که امروز برگزار شد، گفت: در این دو سال با وجود شرایط کرونا کلاس های آنلاین را برگزار کردیم. برای اینکه بتوانیم بازیکنان قدرتمند داشته باشیم، ٦ رده سنی با ٦ مربی تعریف کردیم، در هفته برای هر رده ١٨ ساعت و در ماه ٧٢ ساعت جلسه تمرینی داریم، دو سال است این برنامه رو پیش می بریم در حالی که مشابه این برنامه را قبلاً نداشتیم.
استاد بزرگ شطرنج تاکید کرد: این برنامه ای بود که برای قهرمانان آینده انتخاب کرده ایم اما برای کسانی که در آینده قهرمان رده های سنی شوند، پشتوانه سازی تیم های ملی را آغاز کرده ایم، از هر استان ٥ نفر را با انتخاب مسئولان استانی دعوت کردیم تا به صورت رایگان از طرف فدراسیون با آنها کار شود.
پوررمضانعلی تصریح کرد: برخی استان ها در شطرنج پیشرو هستند، اما این طرح را گذاشتیم تا استان های کم بضاعت را هم پوشش دهیم. در کل ١٠٠ بازیکن را تحت پوشش قرار داده ایم و از هر استان هم ٢ مربی معرفی شده تا کنار آنها باشند. اینها کارهایی است که انجام شده اما هیچ وقت مورد توجه نبوده است.
مدیر تیم های ملی شطرنج خاطرنشان کرد: معضل اصلی برای بخش بزرگسالان است. برای بانوان می توانیم از مربیان داخلی استفاده کنیم و به نتیجه هم برسیم که در المپیاد هم نشان داده شد. در بخش مردان اما با مربیان بومی و داخلی نمی توانیم به نتیجه برسیم، مربی داخلی در حد کار با پرهام مقصودلو نیست.
وی با تاکید بر اینکه مربی مردان نیاز به بودجه ویژه ای دارد که در حد بودجه فدراسیون نیست، گفت: مربی خوب ساعتی ٢٠٠ دلار می گیرد و روزانه باید ٥ ساعت تمرین باشد یعنی هزینه جذب مربی خارجی روزانه ١٠٠٠ دلار می شود. وزارت باید توجه ویژه در این زمینه داشته باشد.
مربی ارشد فیده با بیان اینکه نفرات ملی پوش شطرنج الماس های این رشته هستند، خاطرنشان کرد: نباید وزارت به این الماس ها توجه کند؟ اگر فیروزجا رفت دقیقاً به خاطر همین بی توجهی ها بود. پرهام مقصودلو، محمد امین طباطبایی و پویا ایدنی نفرات اصلی ما هستند و اگر یکی از اینها هم برود واقعاً ترکیب ناقص می شود کمااینکه اگر فیروزجا بود قطعاً در المپیاد جهانی قهرمان می شدیم.