دومین نشست دبیرخانه مشورتی معاونین خدمات شهری شهرداری های شمال کشور به میزبانی شهرداری رشت در ساختمان شهرداری این شهر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، رئیس شورای اسلامی شهر رشت عصر امروز در مراسم دومین نشست دبیرخانه مشورتی معاونین خدمات شهری شهرداری های شمال کشور که به میزبانی رشت در ساختمان شهرداری واقع در میدان گیل برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری چنین نشست هایی که منجر به تبادل تجربیات معاونان خدمات شهر شهرداری ها می شود، اقدامی اثربخش است و دستفروشی از جمله معضلات مهم شهر رشت محسوب می شود و کمتر شهری در کشور با چنین پدیده ای مواجه است. 
 
محمد حسین واثق کارگرنیا ساماندهی دستفروشان به شکل کامل و اصولی را از آرزوهای هر شهری دانست و افزود: معضل دستفروشی علاوه بر مخدوش کردن چهره رشت به عنوان یک شهر گردشگرپذیر، مشکلاتی را برای کسبه نیز رقم زده است.  

وی با بیان اینکه شهرداری رشت تاکنون چندین طرح به منظور ساماندهی دستفروشان اجرایی کرده است، افزود: این طرح ها به علت عدم استقبال، به موفقیت مورد انتظار نرسیدند و یکی از دلایل عدم موفقیت، انتخاب مکان هایی بود که جاذبه لازم را برای دستفروشان و خریداران ایجاد نمی کرد. 
 
رئیس شورای شهر رشت با اشاره به اینکه شهرداری رشت به علت تحمیل هزینه های بسیار زیاد، قدرت تملک فضاهایی در درون شهر به منظور ساماندهی دستفروشان را ندارد، بیان کرد: دستفروشان بخشی از جامعه ما هستند و به دلیل فقدان شغل، این پدیده روز به روز در حال افزایش است. 
 
کارگرنیا با تاکید به اینکه تبادل تجربیات معاونان حوزه خدمات شهر شهرداری ها می تواند در رفع مشکلات این چنینی تاثیر گذار باشد، گفت: بحث سگ های بلاصاحب نیز معضل دیگری است که نه تنها در شهر رشت بلکه گریبانگیر بسیاری از شهرهای کشور است. 
 
وی با اشاره به اینکه شهرداری رشت برای مقابله با معضل سگ های بلاصاحب اقدامات زیادی انجام داده است، تصریح کرد: شهرداری رشت هزینه گزافی برای زنده گیری و عقیم سازی این حیوانات پرداخت می کند اما با این حال باز هم این معضل در سطح شهر وجود دارد و مردم آرامش و امنیت لازم را ندارند. 
 
مکانیزه کردن فرآیند جمع آوری زباله در رشت

معاون خدمات شهری شهرداری رشت نیز در این مراسم با تاکید به اینکه پرسنل این معاونت در نگهداشت شهر و ارائه خدمات به شهروندان وظیفه سنگینی بر عهده دارند، اظهار کرد: این نشست ها در بهبود روش ها و رسیدن به اهداف مشترک کمک می کند.

مجتبی بشردانش، رفع انسداد معابر، پسماند و مسائل زیست محیطی را از جمله چالش های بسیاری از شهرهای کشور خواند و گفت: خوشبختانه با اقدامات یکی دو سال اخیر در حوزه بهسازی، ساماندهی سراوان و تعریف لندفیل جدید گام های خوبی برداشته شده، اما برای عبور از این ابر چالش ها، نیازمند حمایت های بیشتر دولت، سازمان برنامه و بودجه کشور و سایر دستگاه ها هستیم. 

وی با بیان اینکه پس از تهران شهرداری رشت دومین شهری بود که سازمان مدیریت پسماند خود را تشکیل داد، افزود: در شهر رشت به طور میانگین روزانه ۶۰۰ تا ۷۰۰ تن زباله تولید می شود بنابراین مکانیزه کردن فرآیند جمع آوری زباله را با منطقه بندی کردن شهر در دستور کار قرار دادیم. 

در این مراسم معاونین خدمات شهری برخی دیگر از شهرهای شمال کشور نیز به ارائه مطالب، پیشنهادات و راهکارهایی به منظور بهبود عملکرد این حوزه پرداختند. 

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان