دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گیلان با بیان اینکه با اقدام اخیر طالبان در افغانستان و ادعای ممنوع شدن کشت خشخاش در آن کشور میزان تولید و ورود مواد مخدر صنعتی و روان گردان ها به کشور ...

به گزارش خبرگزاری فارس از رودبار، محمدعلی اباذری ظهر امروز در سومین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر شهرستان رودبار در فرمانداری رودبار با اشاره به ساختار شورای هماهنگی و کمیته های تخصصی آن بر ضرورت به کارگیری سمن ها در امر پیشگیری از اعتیاد اظهار کرد: موفقیت در عرصه مبارزه با مواد مخدر منوط به توسعه مشارکت های مردمی است و می بایست دستگاه های عضو شورا به این امر توجه ویژه ای داشته باشند.

وی افزایش ظرفیت پذیرش مرکز ماده ۱۶ استان را از اقدامات مهم شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان در سال جاری برشمرد و تصریح کرد: با پیگیری و تأکید استاندار و رئیس شورای هماهنگی استان و نیز دستگاه قضایی این امر با استفاده ظرفیت های استانی و حمایت های مالی شهرداری رشت تحقق یافت و لازم است شهرداری های تمام شهرستان ها نیز قدرالسهم خود از بابت نگهداری و درمان معتادین متجاهر شهر تحت مدیریت خود را بپردازند تا این مرکز با مدیریت بهزیستی استان حداکثر کارائی در این عرصه که مورد تأکید دولت مردمی است داشته باشند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گیلان با تأکید بر تقویت نظارت و بازرسی از قلیان سراها، عطاری ها و سایر اماکن عمومی گفت: نقش تربیون های نماز جمعه در پیشبرد برنامه های فرهنگی و پیشگیرانه بسیار مهم و تعیین کننده است و موجب ارتقای سطح آگاهی جامعه خواهد شد.

اباذری با بیان اینکه با اقدام اخیر طالبان در افغانستان و ادعای ممنوع شدن کشت خشخاش در آن کشور میزان تولید و ورود مواد مخدر صنعتی و روان گردان ها به کشور افزایش یافته، افزود: مصرف کنندگان مواد مخدر به دلیل کمبود مواد مخدر سنتی به این مواد خطرناک روی آورده اند که این امر می تواند صدمات و آسیب های جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد.

وی با تأکید بر اینکه دستگاه های شهرستان رودبار به عنوان پیشانی ورود مواد مخدر به استان وظایف سنگین تری را بر عهده دارند، بیان کرد: انتظار داریم با مدیریت فرماندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان رودبار به نحو شایسته ای در این حوزه وارد عمل شوند.

آگاه سازی در عرصه مبارزه با مواد مخدر

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان گیلان نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت موضوع آموزش و آگاه سازی در عرصه مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: اگر در زمینه آموزش و ارتقای آگاهی و دانش مردم علی الخصوص اقشار نوجوان و جوان جامعه بهتر و قوی تر عمل کنیم قطعاً هزینه های کمتری را در اقدامات سلبی متحمل خواهیم بود.

علی احمد پور با اعلام آمادگی پلیس مبارزه با مواد مخدر برای اعزام مربیان مجرب و آموزش دانش آموزان در مدارس گفت: خواستار حساسیت بیشتر دستگاه های مختلف به خصوص آموزش و پرورش به این امر هستیم.

وی با تأکید بر تشدید و تقویت نظارت ها افزود: تشدید نظارت بر فعالیت عطاری ها و بازار سیاه داروها و قرص های روان گردان را از جمله ضروری ترین اقداماتی است که می تواند نقش چشمگیری در کاهش دسترسی جوانان و نوجوانان به مواد نوظهور داشته باشد.

افزایش ۲۱ درصدی کشف مواد مخدر در رودبار

فرماندار شهرستان رودبار نیز در این جلسه با بیان اینکه تقویت اقدامات فرهنگی و پیشگیری، نظارت بر اماکن عمومی، قلیان سراها و عطاری ها می تواند تأثیر مهمی در کاهش گرایش به مواد مخدر داشته باشد، اظهار کرد: کلیه دستگاه های مرتبط شهرستان می بایست توجه جدی را به این امر داشته باشند.

طهمورث عمو پور از ایجاد مرکز جدید ماده ۱۶ در استان ابراز خرسندی کرد و از شهرداری رودبار خواست در خصوص پرداخت قدرالسهم آن شهرستان اقدام کنند، گفت: از پیشنهاد رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان در خصوص برگزاری کلاس های آموزشی توسط مربیان آن یگان استقبال کرده و از دستگاه های مرتبط شهرستان مخصوصاً آموزش و پرورش و نیروی انتظامی رودبار می خواهم هماهنگی های لازم را به عمل آورند تا این برنامه در اسرع وقت اجرایی شود.

وی از همکاری و هماهنگی دستگاه های اطلاعاتی و عملیاتی شهرستان در امر مبارزه با مواد مخدر تقدیر کرد و افزود: خوشبختانه شهرستان رودبار در زمینه مقابله با ورود و عرضه مواد مخدر فعال بوده و در ۶ ماهه ابتدایی سال جاری بیش از ۳۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲۱ درصد افزایش داشته است.

به گزارش فارس، در پایان این نشست دبیر شورای هماهنگی استان حکم انتصاب عموپور، رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان رودبار را با امضای دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر تقدیم وی کرد.

انتهای پیام/۸۴۰۰۷

همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان