به گفته مدیرکل مجامع، تشکل ها و فعالیت های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برخی از شهرهای گیلان توانایی انتخاب به عنوان پایتخت کتاب ایران را دارند.

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، اسماعیل جانعلی پور پیش از ظهر امروز در دیدار با مدیرکل کتابخان های عمومی گیلان و در سالن اجتماعات اداره کل کتابخانه های گیلان با بیان اینکه فرهنگ کتابخوانی باید در تمامی استان های کشور گسترش یابد، اظهار کرد: باید با اتخاذ تصمیمات مختلف از فعالیت های فرهنگی شهرها و روستاهای مختلف استان گیلان حمایت شود زیرا برخی از شهرهای گیلان توانایی انتخاب به عنوان پایتخت کتاب ایران را دارند.

وی با تأکید بر لزوم بررسی دقیق در خصوص انتخاب شهر پایتخت کتاب در استان گیلان گفت: کسب عناوین روستای دوستدار کتاب و پایتخت کتاب ایران در گرو تلاش جمعی مسؤولان، مردم، خیران و دستگاه های فرهنگی استان بوده و در غیر این صورت نمی توان به موفقیت های بزرگ در عرصه کتابخوانی رسید.

مدیرکل مجامع، تشکل ها و فعالیت های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، استان گیلان را یکی از استان های اثرگذار در حوزه فرهنگی دانست و بیان کرد: استان گیلان دارای چهره ها فرهنگی بسیار زیادی از جمله استاد دکتر محمد معین است که این امر نشان دهنده ظرفیت این استان در حوزه فرهنگی است لذا  باید به معرفی مفاخر کشور به جوانان و نوجوانان توجه کرده و هدف طرح پایتخت کتاب و روستای دوستدار کتاب نیز همین مهم است.

به گفته جانعلی پور باید از ظرفیت های خوب موجود در استان گیلان برای کسب عنوان پایتخت کتاب نهایت تلاش از سوی متولیان انجام گیرد تا مردم از مزایای آن بهره مند شوند.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان گیلان نیز در این دیدرا از نامزدی شهرهای لاهیجان و فومن در طرح پایتخت کتاب ایران خبر داد و اظهار کرد: در طی این مدت کتابخانه های عمومی و دیگر دستگاه های فرهنگی گیلان فعالیت های مختلف و بسیار خوبی  را در راستای معرفی این دو شهر به عنوان نامزد طرح پایتخت کتاب ایران انجام دادند.

یاسر تقوی با بیان اینکه اداره کل کتابخانه های گیلان عمومی پیشگام معرفی فرهنگ و تمدن گیلان به جهانیان است، گفت: مسؤولان ما عزم جدی برای معرفی فرهنگ و چهره های فرهنگی به مردم دارند.

پایان پیام/۸۴۰۰۷

همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان