به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، محمدرضا عابدی محزون امروز در نشست هم اندیشی صنعت و رسانه در سالن جلسات سپاه اقشار و بسیج متخصصین سپاه قدس گیلان با اشاره به برگزاری رویداد ملی تا ثریا اظهار کرد: این رویداد دوشنبه دهم بهمن ماه، در دانشگاه گیلان و با حضور فناوران و صاحبان صنایع برگزار می شود. 

وی با تاکید بر نیاز مردم به نوآوری و فناوری در امورات مختلف گفت: نهادهای واسطه می توانند برای پاسخ به نیازهای مردم به عنوان تسهیل گر بین مردم و دولت نقش آفرین باشند و منابع و نیازها را با هم منطبق و با رشد تسهیل کننده، بستر پیش بینی و پیش برآوردسازی نیازهای در حال تغییر مردم ایجاد کند. 

وی با بیان اینکه مجموعه پیشگامان بازوی اقتصاد دانش بینان مردمی است، افزود: سپاه یعنی مجموعه های مردمی که به دنبال تجاری سازی پاسخ های فناورانه است از این رو، مجموعه پیشگامان به کمک ظرفیت سرمایه گذاری و توافقات و تعاملاتی که با سایر مجموعه های پشتیبان و سرمایه گذار انجام داده این شرایط را فراهم کرده که مرحله تجاری سازی یعنی یک نمونه اولیه قابل تجاری سازی اصطلاحا MVP بتونه مسیرش را به سمت ثروت و تولید اشتغال طی کند. 

مسؤول سازمان بسیج مهندسین صنعتی استان گیلان با اشاره به اینکه رویداد ملی تا ثریا در ۲ بخش برنامه ریزی شده است، بیان کرد: بخش اول اعلام نیازهای فناورانه است که توسط صنایع، مسائل خود را ارائه می دهند، بنابراین فناور مرتبط با این شرکت ها نیز دعوت شده اند. 

محزون با بیان اینکه نزدیک به ۱۰ طرح در این بخش ارائه شده و سرمایه گذاری روی این طرح ها در جلسات «تجارت با تجارت» یا «B۲B» نیز عصر دوشنبه انجام می شود، گفت: هدف این رویداد هم گرایی و تجمیع ظرفیت های استانی این رویدادهای مستمر است و دبیرخانه دائمی تاثریا در دانشگاه گیلان ایجاد شده است. 

به گفته وی، رویداد «تا ثریا» استان گیلان در ۲ بخش ارائه نیازهای فناورانه اولویت دار (ریورس پیچ) و ارائه محصولات فناورانه (دمودی) توسط سازمان بسیج مهندسین صنعتی، عمران و معماری استان گیلان و شرکت پیشگامان توسعه فرایند دانش برگزار می شود. 

مسؤول سازمان بسیج مهندسین صنعتی استان گیلان با بیان اینکه نگاه دائمی به رویداد «تا ثریا» وجود دارد و دبیرخانه دائمی در دانشگاه گیلان ایجاد شده است، تصریح کرد: در برگزاری این رویداد در کنار هم افزایی بسیار خوب بسیج علمی و بسیج رسانه و بسیج مهندسین صنعتی؛ تعاملاتی برقرار کرده و ظرفیت هایی مانند دانشگاه گیلان، پارک علوم و فناوری، شرکت شهرکهای صنعتی، سازمان صمت استان، استانداری و مجموعه هایی دیگر هم همکار دارند، با این هدف که برای شرکت کنندگان در هر ۲ بخش نتایج مطلوب نظرشان را فراهم شده است. 

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان