در حال بارگذاری... لطفا صبر کنید.
به گزارش خبرگزاری فارس از شفت، مهدی نقدی، فرماندار شفت امروز در نشست کارگروه آرد و نان شهرستان در سالن اجلاس میرزای شفتی فرمانداری با اشاره به معایب و عوارض مصرف جوش شیرین در پخت نان، اظهار کرد: مصرف جوش شیرین در تهیه و تولید نان منشأ بروز بسیاری از بیماری ها از جمله سرطان ها است و باید اعضای کارگروه در پخت و تهیه نان نظارت ها را تشدید کنند.
وی بر لزوم تشویق نانوایی ها و واحد های خبازی فاقد مصرف جوش شیرین در تولید نان تأکید کرد و افزود: باید از دانش و تجارب این واحدها به عنوان الگو در پخت و فرآوری نان در شهرستان استفاده شود.
فرماندار شفت با اشاره به افزایش سرانه آرد در شفت گفت: هر واحد نانوایی که با افزایش کیفیت نان، پخت بیشتری داشته باشد، سهمیه آرد بیشتری دریافت خواهد کرد.
رئیس کارگروه آرد و نان شهرستان شفت با اشاره به اجرای طرح نانینو گفت: اجرای این طرح، توزیع آراد یارانه ای را عادلانه تر کرده است.
نقدی با اشاره به گردشگرپذیر بودن شهرستان شفت، تصریح کرد: برخی از مراکز شهرستان از جمله امامزادگان ابراهیم و اسحاق در مقاطعی از سال از وجود گردشکران و مسافران مملو میشوند که دولت برای این مناطق سهمیه آرد بیشتری تخصیص خواهد داد.
وی همچنین از تعیین تکلیف روستاهای فاقد نانوایی و خام پزهای شفت طی هفته آینده خبر داد.
فرماندار شهرستان شفت بر ضرورت نصب دستگاه های کارت خوان مخصوص نانوایی در تمامی نقاط شهرستان تأکید کرد و گفت: همه نانوایی ها مکلف به نصب این دستگاه ها هستند و در غیر این صورت باید از شیوه های سنتی و کارت خوان های متداول نان را به مردم عرضه و از معطلی آن ها جلوگیری کنند.
پایان پیام/۸۴۰۰۷