تورم ماهانه خوراکی ها و آشامیدنی ها در اردیبهشت برابر ۲.۶درصد بود.

به گزارش اقتصاد آنلاین؛ بر این اساس گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آنها با ۶.۱درصد بیشترین تورم را داشت. میوه و خشکبار با ۵.۳درصد در رده بعدی بود و گروه شکر و شیرینی‌جات هم با ۴.۶درصد در رده سوم قرار گرفت. سبزی‌ها و حبوبات اما با کاهش ۴.۶درصدی همراه بود و اثر افزایش سایر گروه‌ها را تا حدودی خنثی کرد. در بررسی تورم نقطه به نقطه هم گروه گوشت افزایش قیمت ۱۱۶.۳درصدی در یک سال را به ثبت رسانده است. البته روغن‌ها و چربی‌ها با رشد ۲۰۲.۵درصدی پیشتاز هستند و بیشترین افزایش قیمت یک ساله را در بین تمام گروه‌های سبد هزینه خانوار دارند. بر اساس این گزارش تورم نقطه به نقطه خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها برابر ۷۶.۱درصد بوده است
همرسانی کنید:

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان