به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، ابراهیم اکبرزاده امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به همت ۳۰۰ هزار شالیکار گیلانی برای سبز کردن شالیزار ها اظهار کرد: ۳۰۰ هزار شالیکار گیلانی تا کنون ۹۱ درصد از شالیزار های استان را نشا کرده اند.
وی با بیان اینکه تاکنون ۳۳ هزار هکتار از شالیزارهای گیلان نشا شده اند، افزود: وجین شالیزار هایی که قبل تر نشا شده بودند نیز در گیلان آغاز شده است.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اهمیت توجه به تقویم زراعی از سوی شالیکاران گیلانی گفت: از شالیکاران می خواهیم تقویم زراعی را رعایت کنند و برای سم پاشی و کوددهی با مراکز ترویج جهاد کشاورزی در شهرستان ها مشورت کنند.
اکبرزاده با اذعان به اینکه گیلان بزرگترین تولیدکننده برنج بومی در کشور است، بیان کرد:گیلان ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار دارد و دومین تولیدکننده برنج در ایران است.
گفتنی است «وجین کردن» به معنی از بین بردن علف های هرز است و هنگامی که این کار با استفاده از وسایل مکانیکی انجام می شود به اختصار آن را «وجین» گویند. تقریباً هر محصولی را می توان با نیروی کارگر هم وجین کرد.
پایان پیام/۸۴۰۰۷