در حال بارگذاری... لطفا صبر کنید.
به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، محمدحسین واثق کارگرنیا ظهر امروز در نودودومین جلسه علنی شورا در ساختمان جلسات شورای رشت با تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام حزن آل الله شهادت ابا عبدالله الحسین (ع) اظهار کرد: همه آنانی که برای شناساندن انقلاب بزرگ امام حسین (ع) در تلاش هستند یقینا اجرشان را از خدای بزرگ کسب می کنند.
وی با بیان اینکه طرحی پیرامون توسعه حرم مبارک فاطمه اخری (س) تدوین شده بود، افزود: انتظار می رود با بازبینی مجدد این طرح و برنامه ریزی های مناسب و عملیاتی کردن آن، در کنار عایدات معنوی از وجود این بارگاه معنوی، از وجود این حرم مبارک در راستای توسعه گردشگری مذهبی با هدف ایجاد درآمد پایدار و رونق اقتصادی برای شهر نیز اقدام شود.
رئیس شورای اسلامی شهر رشت با تاکید به اینکه دریافت هرگونه مبلغ مازاد در راستای عوارض ساختمانی و ساخت وساز تخلف است، گفت: یقینا در صورت مشاهده چنین موردی نیز با متخلف و یا متخلفین برخورد قانونی می شود.
بررسی اساسنامه راه اندازی مرکز پژوهش شورا
کارگرنیا با اشاره به اینکه در گذشته مرکز پژوهش در شورا مشغول فعالیت بود، تصریح کرد: بر اساس اعلام وزارت کشور تمامی شهرهای بالای دویست هزار نفر باید دارای مرکز پژوهش باشند و اخیرا جلسه ای با محوریت این موضوع در وزارت کشور تشکیل شد که نماینده ای از سوی شورای رشت نیز در آن جلسه حضور پیدا کرد و اساسنامه مربوط به مرکز پژوهش به شورا ارسال شده و این اساسنامه به منظور اعلام نظر نهایی در اختیار اعضای شورا قرار می گیرد و پس از بررسی در کمیسیون های مربوطه پیرامون آن اعلام نظر می شود.
وی با اشاره به انعقاد قرارداد تفکیک زباله از مبدا بیان کرد: انتظار داریم این مهم با سرعت بیشتری اجرایی شود و یقینا اجرایی شدن طرح تفکیک زباله از مبدا، از ورود حجم گسترده ای از زباله ها به سایت سراوان جلوگیری می کند.
منابع مالی برای اجرای هشت پروژه طرح میثاق در رشت وجود دارد
عضو دیگر شورای رشت نیز در این جلسه با اشاره به اینکه جسته و گریخته در فضای مجازی پیرامون هشت پروژه شهر رشت صحبت هایی مطرح می شود، اظهار کرد: برخی معتقدند که به لحاظ مالی شهرداری توانایی اجرای این پروژه ها را ندارد و بنده تاکید می کنم که منابع لازم به منظور اجرای پروژه ها وجود دارد.
سید شمس شفیعی با بیان اینکه برخی از اعتبارات این پروژه از منابع ملی تامین می شود، افزود: بخشی از این اعتبارات از محل کمیسیون ماده پنج تامین می شود و باید بگویم که برخی از املاک در سطح شهر از جمله زمین های فرهنگیان و غیره تعیین عوارض شده اند و متاسفانه در کمیسیون ماده پنج مدتهاست که بلاتکلیف و متوقف شده اند.
وی با تاکید به اینکه برای هشت پروژه یک هزار میلیارد تومان برآورد هزینه شده است، بیان کرد: در این موارد قصوری از سوی شورا و شهرداری وجود ندارد و برای رفع مشکلات مالی به تعامل کمیسیون ماده پنج نیازمند هستیم و انتظار داریم استاندار گیلان و معاون عمرانی استانداری در این باره حمایت لازم را داشته باشند.
عضو شورای شهر رشت با اشاره به اینکه از شهردار رشت به منظور به مناقصه رساندن چهار پروژه از مجموع هشت پروژه تشکر می کنم، افزود: شورا و شهرداری رشت تمام تلاششان را برای اجرای این پروژه ها به کار گرفته اند و پیمانکارانی که صدای بنده را می شنوند باید در این باره نیز اقدامات لازم را انجام دهند.
شفیعی با بیان اینکه اصلاحیه برخی از مفاد تامین اجتماعی پیرامون ساخت وساز نیز در مجلس در دست بررسی است، تصریح کرد: تامین اجتماعی بابت احداث بنا از پیمانکاران و سازندگان مبالغی را دریافت می کرد که در سال جاری شاهد افزایش هنگفت این مبلغ بودیم که با ورود مجلس شورای اسلامی به زودی در این باره اصلاحیه ای صادر می شود.
وی به برخی از اقدامات در جریان صدور پروانه ساخت وساز اشاره کرد و گفت: برخی از افراد نسبت به پرداخت عوارض خود پیرامون ساخت وساز اقدام کرده اند و شهرداری نیز موظف است در کوتاهترین زمان ممکن نسبت به صدور پروانه ساخت وساز اقدام شود و امیدوارم با چنین اقداماتی رفاه حال بیشتر شهروندان را شاهد باشیم.
بقعه متبرکه فاطمه اخری (س) تبدیل به قطب گردشگری مذهبی شود
یکی دیگر از اعضای شورای رشت نیز در این جلسه با مخاطب قرار دادن شهردار رشت اظهار کرد: طرح میثاق بسیار خوب است اما طرح میدان فرزانه با تمام مشکلاتی که در آن بخش از شهر مشاهده می شود، جزو اولویت قرار نگرفته است.
علیرضا تاج شهرستانی با اشاره به وضعیت بقعه متبرکه فاطمه اخری (س) گفت: می خواهم بدانم که آیا برای بقعه خواهر امام (س) شهرداری رشت برنامه ای دارد؟
وی به بارگاه حضرت معصومه (س) در شهر قم اشاره کرد و افزود: بارگاه حضرت معصومه (س) به لحاظ گردشگری و اقتصادی در شهر قم بسیار تاثیرگذار است، اما متاسفانه بقعه حضرت فاطمه اخری (س) در رشت سالهاست که مغفول مانده و انتظار می رود که در این باره جهادی وارد عمل شویم تا این بارگاه مطهر به قطب گردشگری مذهبی تبدیل و عواید مالی آن در کنار عایدات معنوی نصیب شهر و شهروندان شود.
مناسب سازی شهر برای استفاده افراد دارای معلولیت
عضو شورای اسلامی شهر رشت نیز در این جلسه با اشاره به اینکه حدود ۲ سال از فعالیت شورای ششم سپری شده است، اظهار کرد: لازم است در ۲ سال باقی مانده از عمر شورای ششم برخی از مباحث را به طور ویژه پیگیری و به نتیجه برسانیم.
نادر حسینی با بیان اینکه در حوزه معماری و شهرسازی شهر رشت موضوعات مختلفی دنبال می شود، افزود: یکی از این مباحث مناسب سازی شهر برای استفاده افراد معلول است و همچنین بلند مرتبه سازی و شهر دوستدار کودک از دیگر مواردی است که باید به آن توجه داشت.
وی با اشاره به اینکه ساخت وساز در زمین های نسقی هنوز تعیین تکلیف نشده است، تصریح کرد: متاسفانه در برخی از ساخت وسازهای مجاز نیز شاهد نظارت های نامناسب هستیم و همچنین باید به موضوع هوشمندسازی، تغییر کاربری زمین های سطح رشت نیز دقت بیشتری معطوف شود.
عضو شورای رشت با تاکید به اینکه معتقدم در شورای رشت باید نسبت به ایجاد یک کمیسیون جدید اقدام شود، گفت: پیشنهاد می کنم کمیسیون مستقلی به نام شهرسازی و معماری در شورای رشت ایجاد شود و کمیسیون عمران شورا نیز تحت عنوان کمیسیون عمران و بازآفرینی به فعالیت بپردازد.
بررسی اساسنامه پسماند گیلان به صورت یک فوریتی
به گزارش فارس، در این جلسه بار دیگر اساسنامه پسماند استان مطرح شد که اعضای شورای رشت به واسطه شائبه هایی که در آن وجود داشت با بررسی اساسنامه به صورت ۲فوریتی مخالفت کردند و با موافقت اعضای شورا مقرر شد پس از مکاتبات استانداری گیلان با وزارت کشور پیرامون بندهایی از این اساسنامه در نهایت این موضوع مجددا در صحن شورا مطرح و به رای گذاشته شود.
لایحه ایجاد کمیسیون معماری شهرسازی در این جلسه مطرح و با رای اعضای شورا، قرار شد این لایحه به صورت یک فوریتی در کمیسیون های تخصصی شورا بررسی شود.
انتهای پیام/۸۴۰۰۸