به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، محمد فائزی مدیرکل آموزش و پرورش گیلان پیش از ظهر امروز در سالن اجتماعات این اداره کل و در جمع خبرنگاران با بیان اینکه از ابتدای خرداد تاکنون ۳۳۴ هزار دانش آموز در مدارس استان نام نویسی کردند، اظهار کرد : پیش بینی می شود با ورود حدود ۱۸ هزار نوآموز گیلانی از ۱۶ مهر به مدارس گیلان، این تعداد به ۳۵۲ هزار دانش آموز برسد.
وی با اشاره به ساماندهی بیش از ۱۳ هزار کلاس درس در گیلان گفت: تاکنون ۱۳ هزار و ۶۰۰ کلاس درس هم ساماندهی شده اند و پیش بینی می شود این میزان تا اول مهر به ۱۹ هزار و ۱۱۲ کلاس درس افزایش یابد.
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با تأکید بر برنامه ریزی های انجام شده در خصوص تأمین نیروی انسانی و معلم در مدارس استان، بیان کرد: ۱۶ هزار و ۵۰۰ معلم، دبیر و هنرآموز برای آموزش دانش آموزان، از اول مهر امسال سر کلاس های درس حاضر خواهند شد.
فائزی با بیان اینکه دانش آموزان برای دریافت کتب درسی باید در سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی ثبت نام کنند، تصریح کرد: بر اساس آمار تا به این لحظه ۳۲۵ هزار نفر در سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی ثبت سفارش کرده و ۹۵ درصد کتاب ها در این استان توزیع شده و سایر کتاب های درسی در دیگر مقاعطع هم هم به تدریج در مدارس توزیع می شود.
پایان پیام/۳۳۸۹